St. Pauli og Hamburger SV skal afgøre bymesterskabet

St. Pauli tager imod Hamburger SV i 2. Bundesliga på mandag på Millerntor Stadion. St. Pauli ligger nummer 12 i stillingen med 28 point efter 22 kampe. 14 point foran efter 22 kampe finder man Hamburger SV på en placering som nummer 4.

St. Pauli er være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget på det seneste i 2. Bundesliga.

St. Pauli udvider sejrsstimen.

St. Pauli er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 15 point ud af 18 mulige. St. Pauli vandt 2-1 mod Sandhausen, hvorefter de vandt en 2-1 sejr mod Nürnberg, inden de nedlagde Darmstadt 3-2 i deres foregående tre kampe.

En række stærke præstationer på eget græs har set St. Pauli tage 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende mandag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Hamburger SV drømmer om mere.

Hamburger SV har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Hamburger SV spillede en 3-3 uafgjort mod Erzgebirge Aue, hvorefter de nøjedes med 0-0 mod Greuther Fürth, før de skuffende tabte 3-2 til Würzburger Kickers i deres foregående tre kampe.

Formkurven har været godkendt uden at være blændende for Hamburger SV ude de senere uger. De synes dog at have en god mulighed for tre point den kommende mandag.

St. Pauli vs Hamburger SV h2h

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da St. Pauli senest mødte Hamburger SV på Volksparkstadion. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget på dagen, der emmede ud i en 2-2. I de foregående 5 kampe mellem St. Pauli og Hamburger SV gik 2 af dem over 2.5 mål. Begge duellanter scorede desuden mål i 1 af de 5 kampe. St. Pauli har en mindre 2-2-1 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod Hamburger SV i 2. Bundesliga.

  • St. Pauli har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • St. Pauli har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • St. Pauli har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 6 of 8 seneste St. Pauli kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Hamburger SV ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Hamburger SV ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Hamburger SV har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Hamburger SV kampe var antal mål OVER 3.5.