Stabaek mod Stromsgodset i Eliteserien runde 12 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Stabaek som Stromsgodset har som minimum kig på at konsolidere deres position den kommende mandag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i Eliteserien yderligere i deres direkte duel.

Stabaek ligger nummer 9 med point mens Stromsgodset ligger nummer 10 med point.

Halvvejs inde i sæsonen står Stabaek et godt stykke fra deres egen og andres målsætninger. De vil håbe på, at et godt resultat i deres kommende knald mod Stromsgodset kan være startskuddet til en god stime.

Stabaek kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Stromsgodset er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Stromsgodset præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Stabaek v Stromsgodset.

 • Stabæk har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
 • Stabæk scorede i deres seneste 10 kampe
 • I de seneste 7 Stabæk kampe, har summen af mål været over 2.5
 • I 8 af de seneste 10 kampe Stabæk har spillet, har begge hold scoret
 • 6 af Stabæk’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • Der er scoret imod Strømsgodset i 22 af de seneste 24 udekampe
 • Strømsgodset scorede i deres seneste 10 kampe
 • 10 af Strømsgodset’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
 • Strømsgodset scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
 • Strømsgodset har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
 • I 9 ud af 11 seneste Stabæk hjemmekampe mod Strømsgodset var antallet af mål under 3.5
 • Stabæk har har ikke tabt i 9 af 11 seneste kampe mod Strømsgodset
 • Stabæk har scorede i 9 af de senest 11 kampe mod Strømsgodset
 • Stabæk har har ikke tabt i de 4 hjemme seneste kampe i træk mod Strømsgodset
 • I 5 ud af 6 seneste Stabæk kampe mod Strømsgodset var antallet af mål under 3.5

Form Stabaek mod Stromsgodset

Stabaek drømmer om mere.

Bare ét point forhindrer Stabaek i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Lillestrøm, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Rosenborg. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Tromsø, som satte sig igennem med 2-1.

Stromsgodset inde i god stime.

Stromsgodset har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til FK Haugesund. De svarede stærkt igen mod Vålerenga, som blev slået 0-1, før de sejrede 2-0 over Bodø/Glimt.

Stabaek vs Stromsgodset – Seneste nyt Stromsgodset ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Stabaek på Nadderud Stadion. Kreshnik Krasniqi rejser ikke med Stromsgodset til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Stabaek mod Stromsgodset – indbyrdes historik

Stabaek har haft et, ufrivilligt, ophold udenfor Eliteserien, hvorfor det er første gang i 2 års, at de møder Stromsgodset. Stabaek går ind til opgøret med en historik mod Stromsgodset, der siger 5-3-2 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset seks gange i de seneste ti kampe mellem Stabaek og Stromsgodset. Begge hold var på tavlen fem gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 12 fortæller os, hvor Stabaek og Stromsgodset ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Nadderud Stadion.

Der var over 2.5 mål i otte af Stabaeks foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.7 mål i processen.

Stabaek mod Stromsgodset – Formstærke spillere