Stabaek mod Viking i Eliteserien runde 14 – optakt, odds og spilfiduser

Stabaek ligger nummer 9 med point mens Viking ligger nummer 3 med point.

De har præsteret rigtigt stærkt på det seneste, og spørgsmålet er nu, om Viking fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Nadderud Stadion, hvor humøret er i top hos gæsterne.

Stabaek kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Viking udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.7 kasser pr. kamp, eller 27 mål i alt. De indkasserede også 19 scoringer, eller et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Stabaek v Viking.

 • 7 af Stabæk’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
 • I 5 af de seneste 6 kampe Stabæk har spillet, har begge hold scoret
 • Stabæk scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
 • 7 af Stabæk’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • Stabæk var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
 • Viking scorede i deres seneste 16 kampe
 • Viking scorede i 24 af deres seneste 26 udekampe
 • 10 af Viking’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
 • I 6 af de seneste 7 kampe Viking har spillet, har begge hold scoret
 • 7 af Viking’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
 • I 17 ud af 19 seneste Stabæk hjemmekampe mod Viking var antallet af mål under 3.5
 • Stabæk har har ikke vundet i 18 af 20 seneste kampe mod Viking
 • I 10 ud af 12 seneste Stabæk hjemmekampe mod Viking var antallet af mål under 2.5
 • I de seneste 4 kampe i træk Stabæk har spillet mod Viking har begge hold scoret
 • Stabæk har har ikke vundet i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Viking

Form Stabaek mod Viking

Stabaek fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Stabaek i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 0-1 mod Tromsø og Strømsgodset. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Sandefjord.

Viking i fantastisk form.

Viking har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Brann nedlagt 3-1, hvorpå Vålerenga blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over FK Haugesund, der blev slået med 2-0.

Stabaek vs Viking – Seneste nyt

Stabaek mod Viking – indbyrdes historik

Da Stabaek har tilbragt en sæson udenfor Eliteserien, er det således første gang i 2 års, at de møder Viking. Det seneste møde imellem dem blev vundet af Viking med 3-1 på Nadderud Stadion. Stabaek går ind til opgøret med en historik mod Viking, der siger 1-6-3 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. I de foregående ti kampe mellem Stabaek og Viking bød fem af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i seks af de 10 kampe.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 14 fortæller os, hvor Stabaek og Viking ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Nadderud Stadion.

Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Viking formåede at score 2.7 mål i gennemsnit.

Stabaek mod Viking – Hold øje med…

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Zlatko Tripic været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende søndag, skyldes det, at Viking håber, at han kan bygge på mod Stabaek. Sidstnævnte håber til gengæld på Mushaga Bakenga til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.