Storklubber brager sammen hos Juventus

Det er 14. gang, at de to topklubber står overfor hinanden og det indbyrdes regnskab indikerer en meget jævnbyrdig duel. Juventus har taget fem sejre, mens Barcelona nappede fire undervejs. Første gang de bragede sammen var i UEFA Cup helt tilbage i 1970. Den samlede målscore siger 15-14 i Barcas favør.

Fem af deres seneste otte indbyrdes møder sluttede “under 2,5 mål”, og Juventus-kampene under Andrea Pirlos ledelse har ikke udviklet sig til voldsomme målfester, ligesom Barca i den hjemlige mod både Sevilla og Getafe er blevet holdt til målfattige kampe.

Juventus går ind til kampen i middelmådig form. Statistikken i Serie A siger ganske vist nul nederlag efter fem runder, men af de to sejre kom den ene kun i hus via en skrivebordssejr, og tre af de øvrige sluttede uafgjort. Barcelonas form har heller ikke imponeret, og de kommer til Torino med to nederlag i træk.

Der er ingen af de to klubber, der er i topform i øjeblikket, og taget i betragtning af at deres seneste fire dueller trods alt ikke er af ældre dato end 2017 og at ingen af disse havde mål af begge klubber, synes vi, at oddset er vippet alt for voldsomt over i retning af en tro på mål af begge i aften. Vi leger Rasmus-modsat og spiller den anden vej.

Flere interessante tips