Stromsgodset mod Bodo/Glimt i Eliteserien runde 11 – optakt, odds og spilfiduser

Bodo/Glimt skal teste formen af mod Stromsgodset på søndag, når de mødes i Eliteserien på Marienlyst Stadion. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden. Det er sidste sæsons nummer 12 med med 33 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 2 i denne runde 11 i Eliteserien. Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i Eliteserien, der nåede op på med 60 point.

Stromsgodset ligger nummer 12 med point mens Bodo/Glimt ligger nummer 1 med point.

Stromsgodset har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Bodo/Glimt i stillingen i Eliteserien. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Stromsgodset kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Stromsgodset v Bodo/Glimt.

 • Strømsgodset scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Strømsgodset scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • 9 af Strømsgodset’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
 • I 4 af de seneste 5 kampe Strømsgodset har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 4 Strømsgodset hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
 • Bodø/Glimt var i vandt de seneste 10 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
 • Bodø/Glimt vandt deres seneste 10 kampe
 • Bodø/Glimt har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste kampe
 • Bodø/Glimt var i vandt 9 af deres seneste 10 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • Bodø/Glimt scorede i deres seneste 11 kampe
 • I de seneste 7 kampe i træk Strømsgodset har spillet mod Bodø/Glimt har begge hold scoret
 • Strømsgodset har scorede i 20 af de senest 22 kampe mod Bodø/Glimt
 • Strømsgodset har scorede i de seneste 11 hjemmekampe i træk de har spillet mod Bodø/Glimt
 • I 9 ud af 11 seneste Strømsgodset kampe mod Bodø/Glimt var antallet af mål over 2.5
 • Strømsgodset har har ikke vundet i 10 af 11 seneste kampe mod Bodø/Glimt

Form Stromsgodset mod Bodo/Glimt

Stromsgodset håber på yderligere point til samlingen.

Stromsgodset har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Odds Ballklubb sluttede 1-1, hvorpå et 1-2 nederlag mod FK Haugesund fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Vålerenga blev nedlagt med 0-1.

Bodo/Glimt i fantastisk målform

Bodo/Glimt har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Viking nedlagt 5-1, hvorpå Vålerenga blev fejet til side med 1-3. Senest gik formen ud over Hamarkameratene, der blev slået med 3-0.

Stromsgodset vs Bodo/Glimt – Seneste nyt Stromsgodset skulle bare have én spiller siddende, når de møder Bodo/Glimt på Marienlyst Stadion. Stromsgodset må stille op uden Kreshnik Krasniqi på søndag mod Bodo/Glimt, da han døjer med en skade.

Stromsgodset mod Bodo/Glimt – indbyrdes historik

Stromsgodset møder Bodo/Glimt med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-6 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. I de foregående ti kampe mellem Stromsgodset og Bodo/Glimt bød otte af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i otte af de 10 kampe.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 11 fortæller os, hvor Stromsgodset og Bodo/Glimt ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Marienlyst Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Stromsgodsets sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime.

Stromsgodset mod Bodo/Glimt – Formstærke spillere

Hold godt øje med Marcus Mehnert, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Stromsgodset. For gæsterne præsterede Faris Moumbagna syv mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.