Stromsgodset mod Sarpsborg 08 i Eliteserien runde 13 – optakt, odds og spilfiduser

Stromsgodset ligger nummer 8 med point mens Sarpsborg 08 ligger nummer 5 med point.

Halvvejs inde i sæsonen står Stromsgodset et godt stykke fra deres egen og andres målsætninger. De vil håbe på, at et godt resultat i deres kommende knald mod Sarpsborg 08 kan være startskuddet til en god stime.

Når det kommer til mål, er Stromsgodset ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum ti mål imod. Det svarer til et gennemsnit på en pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Sarpsborg 08 kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Stromsgodset v Sarpsborg 08.

 • Strømsgodset scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
 • 11 af Strømsgodset’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
 • Strømsgodset scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
 • I de seneste 5 Strømsgodset hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
 • Strømsgodset har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • I de seneste 11 Sarpsborg 08 kampe, har summen af mål været over 2.5
 • I 11 af de seneste 12 kampe Sarpsborg 08 har spillet, har begge hold scoret
 • Sarpsborg 08 scorede i 25 af deres seneste 27 udekampe
 • Sarpsborg 08 har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste udekampe
 • Sarpsborg 08 scorede i deres seneste 12 kampe
 • Strømsgodset har har ikke tabt i 10 af 11 seneste hjemmekampe mod Sarpsborg 08
 • Strømsgodset har scorede i 10 af de senest 11 hjemmekampe mod Sarpsborg 08
 • I de seneste 3 Strømsgodset kampe mod Sarpsborg 08 var summen af mål over 3.5
 • I 6 ud af 8 seneste Strømsgodset kampe mod Sarpsborg 08 var antallet af mål over 2.5
 • Strømsgodset har har ikke tabt i 7 af 9 seneste kampe mod Sarpsborg 08

Form Stromsgodset mod Sarpsborg 08

Stromsgodset i forrygende form.

Stromsgodset er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Vålerenga nedlagt 0-1, hvorefter det blev 2-0 mod Bodø/Glimt. Senest måtte også Stabæk bøje sig i et 0-1 nederlag.

Sarpsborg 08 inde i god stime.

Sarpsborg 08 har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-3 til Viking. De svarede stærkt igen mod Rosenborg, som blev slået 0-3, før de sejrede 6-1 over Sandefjord.

Stromsgodset vs Sarpsborg 08 – Seneste nyt Stromsgodset skulle bare have én spiller siddende, når de møder Sarpsborg 08 på Marienlyst Stadion. Stromsgodset må stille op uden Kreshnik Krasniqi den kommende søndag mod Sarpsborg 08, da han døjer med en skade.

Stromsgodset mod Sarpsborg 08 – indbyrdes historik

Stromsgodset møder Sarpsborg 08 med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. Af de seneste ti kampe mellem Stromsgodset og Sarpsborg 08 kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset syv gange. Desuden scorede begge hold mål i seks af disse 10 møder.

Stilling i Eliteserien

Tabellen i Eliteserien giver os et overblik over, hvordan Stromsgodset og Sarpsborg 08 hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 13. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Marienlyst Stadion i vente.

Der blev scoret over 2.5 kasser i ti af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 3.1 mål.

Stromsgodset mod Sarpsborg 08 – Hold øje med…

Med bare ét mål i Eliteserien på det seneste er Lars-Christopher Vilsvik ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Sarpsborg 08 sætter deres lid til, at Kristian Fardal Opseth kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Eliteserien.