Svenssons svende kan overraske i Stuttgart

VfB Stuttgart tager imod Mainz 05 i 1. Bundesliga på fredag på Mercedes-Benz Arena. Som nummer 10 i stillingen har VfB Stuttgart indsamlet 22 point efter 18 kampe. For 10 point har Mainz 05 med samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 17.

VfB Stuttgart har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i 1. Bundesliga. En sejr mod rivalerne fra Mainz 05 vil blot styrke deres position yderligere.

VfB Stuttgart håber på frisk start.

VfB Stuttgart er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp. I deres tre foregående kampe har VfB Stuttgart spillet 2-2 mod B. M’gladbach, hvorefter de ekstremt skuffende led et 3-0 nederlag Arminia Bielefeld for senest at sikre at gå ned med 2-1 ude hos Freiburg.

VfB Stuttgart har været en positiv overraskelse og en placering i top 10 er en velfortjent belønning.

VfB Stuttgart har hjemme bare formået at tage 6 points ud af 18 mulige siden november på Mercedes-Benz Arena. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på eget græs.

Mainz 05 drømmer om at stoppe ringe stime.

De drog et lettelsens suk i omklædningsrummet hos Mainz 05 i sidste runde, da de endelig igen formåede at vinde en fodboldkamp. Mainz 05 har i deres foregående tre kampe spillet 1-1 ude mod B. Dortmund, efterfulgt af et 2-0 nederlag mod Wolfsburg, før de overraskende sejrede 3-2 over RB Leipzig i den seneste opgave.

Mainz 05 gik efter at sikre en ny sæson i 1. Bundesliga, men skal målet nås, kræver det andre boller på suppen.

Mainz 05 har på udebane noteret sig 5 points ud af 18 mulige siden oktober. En form, som giver VfB Stuttgart en tro på, at point er indenfor rækkevidde den kommende fredag.

VfB Stuttgart vs Mainz 05 h2h

Mainz 05 trak det korteste strå, da VfB Stuttgart vandt en 4-1 sejr i deres seneste møde i 1. Bundesliga. Resultatet var revanche for den 3-2 sejr Mainz 05 noterede sig i den omvendte kamp. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Mainz 05 går ind til kampen med en 5-2-3 historik mod VfB Stuttgart i 1. Bundesliga.

 • VfB Stuttgart ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
 • VfB Stuttgart ikke vundet i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
 • VfB Stuttgart har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe;
 • VfB Stuttgart har indkasseret mål i de seneste 14 kampe i træk;
 • I 10 of 12 seneste VfB Stuttgart kampe var antal mål OVER 2.5;
 • VfB Stuttgart har indkasseret mål i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
 • I 4 seneste VfB Stuttgart kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
 • I 2 of 4 seneste VfB Stuttgart kampe var antal mål OVER 3.5.
 • Mainz 05 ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
 • Mainz 05 har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
 • I 6 of 8 seneste Mainz 05 kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • Mainz 05 har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk.

Ifølge bookmakerne er VfB Stuttgart favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.67 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at VfB Stuttgart har 60% chance for en sejr mod Mainz 05. Er du fristet af et væddemål på Mainz 05 betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 4.75.

Statistics