Superodds på FCK-nedtur mod AaB i Parken

Søndagens sene kamp i Superligaen ser AaB træde op på græstæppet i Parken til et opgør mod FC København i en duel, der selvfølgelig har fået ekstra krydderi i løbet af landskampspausen. Det er første kamp for hjemmeholdet efter fyringen af Ståle Solbakken, og hos Mrgreen.com er der megaodds at hente på nordjysk gevinst i hovedstaden. Intet mindre end 10 gange pengene på AaB er det muligt at indkassere på en udesejr.

Meget kan man sige om FC Københavns præstationer i denne sæson, men det viste trods alt en vis størrelse af noker, at de rejste sig fra skuffelsen i Europa League og sejrede i Superligaen søndagen efter over altid potentielt farlige FC Nordsjælland. Det var dog ikke nok til at redde Ståle Solbakken, som tilsyneladende var løbet tør for opbakning.

Rygter vil vide, at der efterhånden var så stor modstand mod nordmanden i spillertruppen, at håndgemæng lå i luften. Man skal ikke tro på alt, hvad man hører, men godt har det ikke set ud i lang tid, og hvis der er bare en vis hold i rygterne, er det i aften spillerne, som skal levere for at vise, at det går nok alt sammen. Også uden en besk nordmand på trænerbænken.

Er det værd at gå ombord i de 10 gange pengene på AaB, som Mrgreen.com tilbyder? I Superligaen vil odds 10 altid være fristende, og hvem siger, at det var løsningen, at smide Ståle på porten? Vi regner med et meget motiveret hjemmehol, men odds 10 på en udesejr er for højt til at lade passere.

Flere interessante tips