Sydkorea mod Ghana – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sydkorea forbereder sig på at møde Ghana på mandag på Education City Stadium. Kampen er en del af runde to i gruppespillet af FIFA VM.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Sydkorea nummer 2 med 1 point, mens Ghana har 0 point og er nummer 4. Sydkorea ligger nummer 28 på verdensranglisten hos FIFA, mens Ghana befinder sig på en placering som nummer 61 i verden.

Sydkorea er ifølge bookmakere færdige i turneringen, når gruppespillet er afsluttet. De kommer dog med masser af gejst og vil være en farlig modstander for alle.

Ghana spillede en strålende kamp mod Portugal, og vil være ærgerlige over at være faldet i et par portugisiske fælder. At score to mål mod dem er der klart en grund til opmuntring.

Form Sydkorea mod Ghana

Sydkorea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 1-0 over Cameroun samt Island. Serien blev dog bremset mod Uruguay i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Sydkorea var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 1 nederlag i denne serie.

Sydkorea har før opgøret på mandag et anstændigt gennemsnit på 1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 10 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

I deres seneste tre kampe formåede Ghana først at banke Nicaragua med 0-1. Herefter nedlagde de også Schweiz med 0-2, inden stimen stoppede mod Portugal, der vandt en 3-2 sejr. Ghana vandt 6 af deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 4 nederlag.

Ghana har stået for 1.3 mål i de seneste 9 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 13 mål selv, men tillod også 20 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 1 gange.

Vurderet ud fra oddsene fra bookmakerne har vi en ret lige kamp i vente, når Sydkorea skal op imod Ghana. At sikre sig tre point i en på papiret så lige kamp kan lægge fundamentet til at sikre videre adgang i turneringen. Men det er en giftig kamp at kalde. Ghana kæmpede med næb og kløer i deres kamp i første runde, men endte alligevel med en bitter 3-2 skuffelse mod Portugal. Der skal arbejdes med defensiven før de kommende kampe.

I betragtning af hvor meget der er på spil, og i betragtning af hvor jævnbyrdige disse to hold virker på papiret, ligner det en potentiel fuser af en kamp. Begge vil være meget forsigtige med ikke at blotte sig og krydset frister til indsats her.

Facts og finurligheder for Sydkorea v Ghana.

  • Sydkorea scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • Sydkorea har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • 6 af Sydkorea’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • 5 af Sydkorea’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Sydkorea vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Ghana har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • Ghana scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Ghana vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • 6 af Ghana’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • Ghana var i vandt 5 af de seneste 7 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5

Stilling

Sydkorea mod Ghana – indbyrdes historik

Ghana vandt 3 af deres foregående 4 kampe, mens Sydkorea vandt 1 sejre i 4 opgør. Ghana kan spilles til odds 2.90 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 4 kampe mellem Sydkorea og Ghana.

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Sydkorea og Ghana er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Sydkorea høstede tre point i 6 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag i denne serie. Ghana sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 4 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Sydkoreas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Sydkorea præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Ghana snittede 2.75 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Ghana holdt modstanderen fra scoring i 5 af deres seneste 10 kampe. Hjemmeholdet Sydkorea formåede at holde rent mål 6 gange i deres seneste 10 kampe.