Tips til 19. runde i Superligaen

Superligaen 2022 kom i gang efter vinterpausen og vi fik både et nyt førerhold i FC København samt yderligere spænding om pladserne i top-6. Det er her, at slaget om medaljer skal stå, og med nederlag til Randers, parret med AGFs sejr over Sønderjyske og Viborg-sejr i Randers, øgedes spændingen kun inden de sidste fire runder. Endnu en interessant runde venter i den kommende weekend. Det starter fredag aften i Vejle og nedenfor finder du vores bud på rundens seks kampe.

Vejle Boldklub vs AGF
Fredag kl. 19:00
Tip: AGF vinder

AGF skal bruge tre point for at holde trit med top-6 og har haft overhånden mod Vejle i deres seneste møder. Det ligner en udesejr, mens “begge hold scorer” er en fristende alternativ, da begge hold har haft svært ved at holde modstanderen fra scoring i deres seneste opgør.

FC Nordsjælland vs Randers FC
Søndag kl 14:00
Tip: FCN vinder

Det ikke blevet til mange superliga sejre på det seneste for FC Nordsjælland. Faktisk skal vi hele vejen tilbage til august for at finde den sidste gang, FC Nordsjælland tog de tre point med hjem i Superliga-regi. Det er ufattelige 12 kampe i træk i ligaen uden sejr til Farum-drengene. Randers har det dog uhyggeligt svært, når de besøger kunstgræsset i Farum, hvor det er blevet til fem nederlag i de seneste fem besøg på Right To Dream park.

AaB vs Silkeborg IF
Søndag kl 14:00
Tip: AaB vinder

I Aalborg mødes de to superligahold som måske imponerede mest i deres første runde i forårssæsonen. Silkeborg vandt overbevisende 3-0 over bundproppen Vejle, mens AaB tager bunkevis af selvtillid med fra 2-0 sejren over FC Midtjylland i Herning. De har traditionelt godt fat i Silkeborg på eget græs, hvorfor vi tipper en hjemmesejr i Aalborg.

Viborg FF vs F.C. København
Søndag kl 16
Tip: FCK vinder

Viborg viste gode takter, da de vandt 1-0 ude over et tandløst Randers hold. Men det er svært at se, oprykkerne kan hamle op med Superligaens førehold, som i den grad var ude at flekse musklerne i vinterens transfervindue. Vi tror FCK’s stjernespækket mandskab, tager de 3 point med hjem fra Viborg.

OB vs FC Midtjylland
Søndag kl 18
Tip: Double chance på FCM

OB starter forårssæsonen med at møde rækkens tophold. I sidste runde blev det et nederlag til FCK i parken, men spillet var godt og de kan ikke klage over timingen i mødet med FC Midtjylland. Gæsternes form er tvivlsom, og dertil skal lægges 120 minutters fodbold i Grækenland sent torsdag aften. Alt andet end en god optakt til en udekamp mod OB, som vi derfor tiltror point i søndagens aftenkamp.

Brøndby IF vs SønderjyskE
Mandag kl 19
Tip: BIF vinder

I rundes sidste kamp tager ligaens formstærkeste hold imod et formsvagt SønderjyskE-hold. Brøndby har vundet deres seneste syv ligakampe og ligner et hold, der måske alligevel kommer til at blande sig i kampen om mesterskabet. Det er derfor svært at se SønderjyskE gøre noget væsen af sig i denne kamp. Især ikke med tanke på, de ikke kunne køre en 2-0 føring hjem mod AGF.


Oddsbonus fra mr green

Hvis du ville have lidt ekstra at spille for i weekenden, får du 1000kr oprettelses bonus, når du placere dit første væddemål hos mr green. Hvis det er noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.