Danmarks målmagere kommer på hårdt arbejde mod Tjekkiet

Tjekkiet skal i kamp mod Danmark i 1/4 finalen af Euro 2020, og det sker på Baku Olimpiya Stadionu på lørdag, hvor en plads i næste runde er på spil.

Mens Tjekkiet går ind til Euro 2020 som nummer 40 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Danmark går ind til turneringen som nummer 10 på ranglisten.

Selvom de er outsidere til at gå videre, har Tjekkieten god chance for at gå videre til næste runde. De frygter næppe Danmark mere, end de frygtede Holland før den første kamp i knock out-runden. Herfra kom Tjekkiet videre via en fremragende kamp. Danmark er advaret.

Danmark kæmpede sig til andenpladsen i deres pulje ved EM 2020, og tager en masse medvind ind til den kommende opgave efter en fantastisk afslutning på gruppespillet. De blev det første hold, som præsterede at score fire mål i to kampe i træk ved en EM-slutrunde, da de bankede Wales med 4-0 i Amsterdam. Dén form skal findes frem igen, hvis de stærke tjekker skal nedlægges.

Tjekkiet vs Denmark statistik og historik

Form Tjekkiet møder Danmark

Tjekkiet fortsætter pointhøsten.

Tjekkiet går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I Tjekkiet 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod Kroatien, dernæst fulgte et 1-0 nederlag mod England, mens de senest smadrede Holland 2-0.

Danmark håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Danmark igennem de seneste ugers kampe. I Danmark 3 sidste kampe har de været igennem et 2-1 nederlag mod Belgien, dernæst fulgte en 4-1 sejr mod Rusland, mens de senest smadrede Wales 4-0.

Der var ingen vinder, da Tjekkiet og Danmark senest stod overfor hinanden, da de delte goderne imellem sig i en 1-1 kamp den 15 november 2016.

Tjekkiet vandt 20%, mens Danmark vandt 20% af deres seneste 10 kampe i European Championship. Det efterlader et facit, der siger 2-6-2 i det samlede regnskab.

Hold øje med…

At præstere 5 mål i de foregående seks landskampe for Tjekkiet gør naturligt Patrik Schick til en spiller, alle modstandere holder et skarpt øje med.

Med 2 garn i Danmark seneste landskampe har Kasper Dolberg gjort opmærksom på sig selv på den positive måde. Han sætter naturligvis næsen op efter at lægge til totalen, hvis han kommer på banen.