Tjekkiet har opskriften på sejr mod England

Tjekkiet skal op imod England på tirsdag i en kamp, hvor Wembley lægger græstæppe til. Det er begge nationers tredje og sidste kamp i gruppespillet ved EM 2020. Mens Tjekkiet går ind til Euro 2020 som nummer 40 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. England går ind til turneringen som nummer 4 på ranglisten.

Selvom de er outsidere til at vinde gruppespillet, er det ikke desto mindre Tjekkiet, der går ind til sidste runde på førstepladsen. I kvalifikationsgruppen til lykkedes det Tjekkiet at besejre England, men de må stadig finde sig i stor outsiderstatus ved EM-slutrunden.

England går ind til EM-slutrunden som storfavoritter hos bookmakerne til at både vinde deres gruppe samt nå langt ved turneringen. England har i lang tid været anset for en af de varmeste kandidater til EM-titlen, og de havde ikke store problemer med at vinde deres kvalifikationsgruppe.

Tjekkiet vs England statistik og historik

Tjekkiet gik ind til EM-slutrunden i håbet om at kunne vedligeholde deres imponerende defensive statistik fra deres seneste 10 landskampe. Tjekkiet snittede selv beskedne 1.6 mål pr. kamp med 16 scoringer i alt. En stærk kontrast til at de selv blot lukkede12 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. Utroligt nok præsterede de kun at holde målet rent i 3 disse kampe.

England osede af selvtillid inden Euro 2020, hvortil de ankom med ekstraordinære gode tal for deres seneste 10 landskampe. England præsterede massive 3.8 mål pr. kamp eller sammenlagt 38 kasser, mens de samtidig kun tillod utrolige 6 mål imod. Det er et imponerende lavt gennemsnit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i 7 af dem.

De går ind til deres sidste gruppekamp på fire point, og Tjekkiet sætter nu næsen op efter at nå 1/8-delsfinalen uden nederlag.

England går ind til den sidste gruppekamp ved EM 2020 på fire point, og sigter nu mod at gå igennem puljen uden nederlag.

Form Tjekkiet møder England

Tjekkiet drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Tjekkiet igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Tjekkiet sikrede sig en komfortabel 3-1 hjemme sejr over Albania, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod Skotland mens den seneste kamp resulterede i en 1-1 uafgjort mod Kroatien.

England i forrygende form.

England ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. England seneste 3 kampe byder på en 1-0 sejr mod Rumænien, en 1-0 sejr mod Kroatien og senest en kedelig 0-0 kamp med Skotland.

Tjekkiet ogEngland – indbyrdes historik

Det var Tjekkiet, som løb med en sejr på 2-1, sidste gang de to lande clashede i en intern duel. Tjekkiet møder England med en historik imellem nationerne, som siger 1-1-1 for deres seneste 3 kampe.

Topscorer i form

Det er fristende at kigge efter Patrik Schick i forsøget på at gætte en målscorer for Tjekkiet, da han sørgede for 5 mål i deres seneste seks landskampe. Harry Kane har leveret varen for England i deres seneste kampe. Både han og hans landsmænd satser på, at han kan føje flere mål til de 2, han præsterede i deres seneste seks landskampe.