Tjekkiet mod Portugal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tjekkiet træder ind på Fortuna Arena til deres næstsidste kampe i gruppespillet i UEFA Nations League. De skal op imod Portugal på lørdag, hvor begge er på udkig efter at slutte stærkt af. Ikke bare vandt Portugal deres seneste opgør mod Tjekkiet, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 2-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0.

Efter de første fire runder af gruppespillet er Tjekkiet nummer 3 med 4 point, mens Portugal har 7 som nummer 2.

Tjekkiet har stadig en chance for at tage førstepladsen i deres UEFA Nations League gruppe. Så skal der dog også føjes tre point til deres foreløbige total på 4 point, hvis de skal se næste runde.

Portugal er et varmt navn til at opleve semifinalerne i UEFA Nations League, men der er stadig behov for at være fokuseret. Selvom 7 point er en pænt facit indtil nu, skal der mere til for at se næste runde.

Form Tjekkiet mod Portugal

Tjekkiet har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Spanien, hvorefter de mod Portugal tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Spanien, der vandt 2-0. Tjekkiet vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 3 uafgjorte og 0 nederlag. De scorede 16mål, men lukkede også 6 ind.

I deres seneste tre kampe formåede Portugal først at banke Schweiz med 4-0. Herefter nedlagde de også Tjekkiet med 2-0, inden stimen stoppede mod Schweiz, der vandt en 1-0 sejr. I deres seneste seks udekampe i UEFA Nations League vandt Portugal to sejre, mens de spillede 2 kampe uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 4 og scorede 7 mål.

Tjekkiet har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tjekkiet v Portugal.

  • Tjekkiet scorede i 27 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • Tjekkiet har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Tjekkiet i de seneste 6 kampe
  • Tjekkiet har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Tjekkiet vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Portugal har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Portugal har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Portugal scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Portugal har ikke vundet deres seneste 3 udekampe

Tjekkiet vs Portugal – Seneste nyt

Portugal ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Tjekkiet. Blandt de fraværende spillere i Portugal-truppen, er Joao Palhinha i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Joao Félix og Raphaël Guerreiro bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Portugal, når de drager til Fortuna Arena.

Tjekkiet mod Portugal – indbyrdes historik

Ikke bare vandt Portugal deres seneste opgør mod Tjekkiet, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 2-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Portugal vandt 3 af deres foregående 3 kampe, mens Tjekkiet vandt 0 sejre i 3 opgør. Portugal kan spilles til odds 1.76 hos spilselskaberne.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Jan Kuchta, der viser god form for Tjekkiet. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i UEFA Nations League. Dén total øger han gerne mod Portugal.

Gæsterne krydser fingre for Cristiano Ronaldo til at score igen efter 2 UEFA Nations League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Tjekkiet vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Portugal vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Portugal 2 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Tjekkiet præsterede et gennemsnit på 0.33 mål, mens Portugal snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Tjekkiets sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Portugal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.