Tjekkiet og Wales kæmper om andenpladsen

Tjekkiet byder velkommen til Wales i FIFA VM på fredag på Sinobo Stadium. Tjekkiet kan før kampen på fredag fremvise en placering som nummer 31 på FIFAs verdensrangliste. Der er de forholdsvis tæt på Wales, der kigger på kampen fra en plads som nummer 19.

Tjekkiet indtager en plads som nummer 2 i tabellen med 7 point efter 5 kampe. På de 5 runder Wales har afviklet, har de indsamlet 7 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Tjekkiet vs Wales statistik og historik

Der bør være et drama i vente mellem Tjekkiet og Wales, for andenpladsen er på spil. Hjemmeholdet kan næsten sikre pladsen med tre point og beholder som minimum placeringen i top to med uafgjort. Gæsterne har til gengæld ikke råd til nederlag.

Wales har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Wales fandt kun vej til netmaskerne 10 gange i deres foregående 10 kampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 1 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne 7 indkasseret, hvilket kaster yderst respektable 0.7 pr. kamp i snit af sig. Underligt nok præsterede de kun 6 clean sheets i disse.

Nøgletal for Tjekkiet og Wales.

  • Tjekkiet er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Tjekkiet har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Tjekkiet kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Tjekkiet har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • Wales er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 10 of 12 seneste Wales kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wales har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Wales kampe var antal mål UNDER 2.5.

Form Tjekkiet møder Wales

Tjekkiet drømmer om mere.

Tjekkiet har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Tjekkiet har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Hviderusland sluttede 1-0, hvorpå et 3-0 nederlag mod Belgien fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Ukraine blev nedlagt med 1-1.

Wales håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Wales igennem de seneste ugers kampe. Wales går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Finland, før de nedlagde Hviderusland med 3-2. Mod Estland blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Wales vandt 1-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Cardiff City Stadium i marts 2021 i VM-kvalifikationen.

Den nuværende stilling i VM-kvalifikationen viser os, hvor Tjekkiet og Wales befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 7 på fredag.

Manden med målnæsen