Tjekkiet vs Polen – Optakt, bedste Odds og gode tips

Tjekkiet skal op imod Polen i en kvalifikationskamp til EM på fredag. Det er deres første kamp og den finder sted på Fortuna Arena. I det seneste opgør mellem disse to løb Tjekkiet med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag.

Albanien, Færøerne, Moldova, Polen, Tjekkiet er de 5 hold i gruppe E, der konkurrerer mod hinanden om at sikre en plads ved EM. Tjekkiet ligger nummer 38 på verdensranglisten hos FIFA, mens Polen befinder sig på en placering som nummer 22 i verden.

Tjekkiet har en hård kamp i vente, når de tager imod Polen på Fortuna Arena. De er bookmakernes favorit til sejren, men det ligner en kamp, der kan blive afgjort på marginalerne.

Form Tjekkiet mod Polen

Det er alt eller intet for Tjekkiet i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod Schweiz, hvortil de svarede igen mod Færøerne i en 5-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Tyrkiet. Tjekkiet præsterede kun én sølle sejr af de seneste seks mulige landskampe. De spillede uafgjort en og tabte en af disse, hvori de scorede 18 mål og lukkede syv ind.

Polen har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Saudi Arabia satte de sig igennem med 2-0, før Argentina viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Polen gik ned 3-1 mod Frankrig. Polen vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tjekkiet v Polen.

  • Tjekkiet scorede i 28 af deres seneste 30 hjemmekampe
  • Tjekkiet var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 6 af Tjekkiet’s seneste 7 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Tjekkiet har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 4 Tjekkiet kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 7 af Polen’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Polen scorede i 12 af deres seneste 13 udekampe
  • 7 af Polen’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Polen har spillet, har begge hold scoret
  • Polen har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe

Tjekkiet vs Polen – Seneste nyt

Tjekkiet kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Polen.

Vladimir Coufal, Alex Kral og Patrik Schick er blandt de tre spillere, som mangler for Tjekkiet på fredag.

Tjekkiet mod Polen – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Tjekkiet og Polen daterer sig nogle år tilbage, da Tjekkiet vandt 1-0 på Fortuna Arena. Mon ikke vi kan regne med, Tjekkiet glæder sig til at forny bekendtskabet. Polen vandt tre af deres foregående seks kampe, mens Tjekkiet vandt tre sejre i seks opgør. Polen kan spilles til odds 3.20 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i to af de seneste seks kampe mellem Tjekkiet og Polen.

Spilfiduser for kampen

Da en ny EM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Tjekkiet og Polen er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Tjekkiet høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Polen sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på fredag. Tjekkiet åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Polen har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Tjekkiet præsterede et gennemsnit på 1.01 mål, mens Polen snittede 1.16 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Tjekkiets sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Polen spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.