Topkamp i Nordicbet liga’en når Hvidovre IF møder AC Horsens

Både Hvidovre IF og AC Horsens vil forsøge at konsolidere deres position i stillingen, når de den kommende lørdag brager sammen på Pro Ventilation Arena. Hvidovre IF er placeret som nummer 5 i tabellen med 18 point efter 10 kampe. AC Horsens ligger på en placering som nummer 4 i stillingen også med 19 point ovenpå deres 10 opgør og med 4 point op til Lyngby på 2. pladsen har begge brug for en sejr for at holde trit med toppen. Bookmakerne har Hvidovre IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Hvidovre IF 29% chance for at banke AC Horsens. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod AC Horsens udbetaler 2.10 i gevinst på oddset for en sejr. De har indtil videre overgået alle forventninger for sæsonen, og spørgsmålet er nu, om AC Horsens fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Pro Ventilation Arena.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF vs AC Horsens.

  • Hvidovre IF er ubesejret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Hvidovre IF har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Hvidovre IF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 of 6 seneste Hvidovre IF kampe var antal mål OVER 3.5.
  • AC Horsens har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • AC Horsens er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • AC Horsens har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • AC Horsens har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe.

Form Hvidovre IF vs AC Horsens

Hvidovre IF håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Hvidovre IF igennem de seneste ugers kampe. Hvidovre IF har prøvet både at vinde, tabe og spille uafgjort i deres seneste 3 kampe i 1. division og indsamlet 4 point. De spillede uafgjort 2-2 i en underholdende kamp mod FC Helsingør, for så at indkassere 3 points i en small 3-2 sejr mod Vendsyssel FF. Desværre fuldte et 3-1 nederlag i mod topholdet Lyngby Boldklub.

AC Horsens i forrygende form.

AC Horsens ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Det er blevet til sejre i de 3 seneste kampe inclusiv en pokalkamp mod Silkeborg hvor de fik en 3-2 sejr i en underholdende kamp. 

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer AC Horsens som vores favorit til en sejr. Bookmakerne vurderer oddset for en hjemmesejr til 3.50, mens en udesejr kaster odds 2.10 af sig.

Hvidovre IF v AC Horsens Indbyrdes historik

Da AC Horsens har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 8 års, at de står overfor Hvidovre IF. Den seneste kamp imellem de to daterer sig til 1 June 2014, da AC Horsens vandt 5-2 på udebane. Hvidovre IF møder AC Horsens med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Hvidovre IF og AC Horsens. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga