Tør Portugal eller Frankrig gå efter sejren

Det er førstepladsen, som kan finde sin ejermand i gruppe 3, når Portugal lørdag aften står overfor Frankrig på legendariske Estadio da Luz i Lissabon. Tyske Tobias Stieler fløjter duellen igang kl. 20.45, og skulle kampen få en en vinder, vil puljen være afgjort inden de kommende kampe i midtugen. Hælder man til hjemmesejren, går man efter odds 2.48 på Portugal, mens der er 2.95 til de frankofile.

Det er kun Portugal og Frankrig, som kommer i spil til førstepladsen, og de spillede 0-0 i den første kamp, så på den indbyrdes front er de låst. En ny 0-0 og næste uges sidste kamp skal afgøre placeringen, når de hver især skal møde Sverige og Kroatien.

Portugal har ifølge de seneste nyheder alle mand til rådighed. De sparede selvfølgelig alle de største profiler i midtugens totalt ligegyldige kamp mod Andorra, hvorfor eksempelvis Cristiano Ronaldo rykker ind i aften. Hos Frankrig er der stadig tvivl om Kylian Mbappé, og efter onsdagens elendige 2-0 nederlag i Paris mod Finland, vil Frankrig kigge længselsfuldt efter starletten fra PSG.

Der skete ikke et hak i den omvendte kamp, og vi regner med, at begge parter griber denne duel lige så forsigtigt an. Frankrig skal ikke blamere sig igen, som mod Finland, og Portugal hviler så meget i sig selv i visheden om, at deres fortrinlige defensiv som regel klarer ærterne, og så er der masser af talent oppe foran. En ny målfattig kamp bliver satsningen her.

Flere interessante tips