Torino mod Fiorentina i Serie A runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Torino byder velkommen til Fiorentina i Serie A på søndag på Stadio Olimpico Grande Torino.

Efter 19 kampe afviklet er Torino placeret nummer 12 i stillingen med 25 point. Der er 7 points forskel til Fiorentina, der som nummer 6 har samlet 32 point sammen.

Fiorentina er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til Torino, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Torino ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Fiorentina rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Torino v Fiorentina.

 • Der er scoret imod Torino i 14 af de seneste 16 kampe
 • Torino har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • Torino scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
 • Torino vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • I 7 af de seneste 8 kampe Fiorentina har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Fiorentina i 8 af de seneste 9 kampe
 • Fiorentina har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste udekampe
 • Torino har scoret imod i de seneste 16 kampe i træk de har spillet mod Fiorentina
 • I 9 af de seneste 10 hjemmekampe Torino har spillet mod Fiorentina har begge hold scoret
 • I 13 ud af 15 seneste Torino kampe mod Fiorentina var antallet af mål under 3.5
 • Torino har har ikke vundet i 9 af 10 seneste kampe mod Fiorentina
 • Torino har har ikke tabt i 8 af 9 seneste hjemmekampe mod Fiorentina

Form Torino mod Fiorentina

Torino drømmer om mere.

Det er alt eller intet for Torino i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod Sampdoria, hvortil de svarede igen mod Verona i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Inter.

Fiorentina fortsætter pointhøsten.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Fiorentina stadig af en smule mere værdi på oddset end Torino. Bookmakerne giver Torino 38% chance for at tage tre point mod Fiorentina. Det svarer til, at man får 2.63 på oddset for sejr til Torino, mens uafgjort giver 3.45 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Fiorentina betaler dig pengene 2.63 gange igen på oddset.

Torino v Fiorentina Indbyrdes historik

Fiorentina havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i August 2021 i Serie A. Torino går ind til opgøret med en historik mod Fiorentina, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Torino og Fiorentina var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Torino og Fiorentina ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Stadio Olimpico Grande Torino.

Hold øje med…

Hold øje med Tommaso Pobega når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Torino, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Dusan Vlahovic har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for Fiorentina, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 16 mål.