Parma tvunget til sejr i Torino hvis ny sæson i Serie A skal reddes

Torino tager på mandag imod Parma i Serie A på Stadio Olimpico Grande Torino. Torino er placeret som nummersad 17 i stillingen med 31 point for 32 kampe. Parma ligger til gengæld 11 point bagefter som nummer 19.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Parma. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Torino på Stadio Olimpico Grande Torino.

Torino håber på yderligere point til samlingen.

Torino har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Torino en 3-1 sejr mod Roma, herefter fulgte en 1-1 uafgjort mod Bologna, mens de i den seneste kamp blev udspillet 2-0 af SSC Napoli.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for Torino hjemme, men tre point den kommende mandag virker ikke utænkeligt.

Parma er igen havnet i problemer.

Det kan dårligt blive værre for Parma, som står med en håndfuld nederlag inden deres næste opgave i Serie A. Deres seneste tre kampe gav først Parma et en målrig 4-3 nederlag mod Cagliari, herefter fulgte et 3-1 nederlag mod Juventus, mens de i den seneste kamp led et et 4-3 home nederlag mod Crotone.

Parma forventes at komme tomhændede ud på den anden side af kampen den kommende mandag. Et udbytte på 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude kunne være bedre, hvorfor det ser svært ud her.

Torino vs Parma h2h

Head-2-Head

Parma har historisk fordel

Torino vandt de seneste to kampe mod Parma i Serie A med yderst komfortable cifre. En øretæve på 3-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 2-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Parma har været lidt mere succesrig end Torino i deres seneste indbyrdes opgør i Serie A. Med en 5-2-3 historik før deres næste kamp, har det ofte været givtigt at spille Parma på oddset mod Torino.

  • Torino har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Torino har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Torino kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Parma har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Parma ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Parma ikke vundet i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • Parma har tabt i seneste 5 af 6 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Torino giver 1.57 for en sejr, uafgjort betaler 4.33 retur, mens Parma giver 5.50 på oddset.