Torino mod Sassuolo i Serie A runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Torino og Sassuolo tørner ind i hinanden på søndag til et opgør i Serie A.

Efter 21 kampe afviklet er Torino placeret nummer 9 i stillingen med 31 point. Der er 3 points forskel til Sassuolo, der som nummer 12 har samlet 28 point sammen.

De går ind til kampen på Stadio Olimpico Grande Torino som favoritter, og Torino har udsigt til at skabe lidt afstand til Sassuolo i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Torino ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Sassuolo rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 19 gange, eller 1.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 0 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Torino v Sassuolo.

 • Torino har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • Torino vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Torino i 9 af de seneste 11 kampe
 • I de seneste 11 udekampe i træk Sassuolo har spillet, har begge hold scoret
 • Sassuolo scorede i deres seneste 18 udekampe
 • Der er scoret imod Sassuolo i de seneste 16 kampe
 • Sassuolo har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Torino har scorede i de seneste 10 kampe i træk de har spillet mod Sassuolo
 • I 7 af de seneste 8 kampe Torino har spillet mod Sassuolo har begge hold scoret
 • I de seneste 6 Torino hjemmekampe mod Sassuolo var summen af mål over 2.5
 • Torino har har ikke tabt i 12 af 14 seneste kampe mod Sassuolo
 • Torino har vandt i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Sassuolo

Form Torino mod Sassuolo

Torino inde i god stime.

Torino har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Inter. De svarede stærkt igen mod Fiorentina, som blev slået 4-0, før de sejrede 2-1 over Sampdoria.

Sassuolo drømmer om at stoppe ringe stime.

Sassuolo har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Genoa, før de sejrede 1-5 mod Empoli. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-4 nederlag mod Verona.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Torino til 2.15 på oddset. Et væddemål på Sassuolo giver dig netop nu 3.55 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 28% chance for at slå Torino. Ønsker du at placere dine indsatser på Torino, kan de spilles til 2.15 på oddset.

Torino v Sassuolo Indbyrdes historik

Torino havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i September 2021 i Serie A. Torino går ind til opgøret med en historik mod Sassuolo, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Torino og Sassuolo var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Torino og Sassuolo ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Stadio Olimpico Grande Torino.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Josip Brekalo. Han har vist flaget for Torino med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Sassuolo har til gengæld forhåbninger om, at Domenico Berardi kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 10 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.