Torino mod SSC Napoli – Optakt, Spilfiduser, Odds

SSC Napoli står overfor Torino på søndag i et Serie A møde på Stadio Olimpico Grande Torino.

Torino er nummer 10 i tabellen med 24 point efter 18 kampe, mens SSC Napoli rangerer som nummer 7 med 28 point efter 18 kampe.

Det er ikke sådan, at Torino ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig ni mål imod, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

SSC Napoli er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens SSC Napoli præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Torino har vundet seks sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Serie A.

SSC Napoli har indtil videre præsteret otte sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i Serie A.

Vores tip

  • I de seneste 19 Torino hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 32 af Torino’s seneste 34 kampe havde under 3.5 mål
  • Torino har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • 5 af Torino’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • Torino har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • 9 af SSC Napoli’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod SSC Napoli i 9 af de seneste 10 kampe
  • SSC Napoli tabte deres seneste 3 udekampe
  • 5 af SSC Napoli’s seneste 6 udekampe havde under 3.5 mål
  • SSC Napoli tabte 5 af 7 af deres seneste kampe

Form Torino mod SSC Napoli

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Torino i øjeblikket. Mod Empoli satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Udinese. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Fiorentina. Torino vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede syv mål, men lukkede også fem ind.

Bare ét point forhindrer SSC Napoli i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-4 og 2-0 mod Frosinone og Roma. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Monza. SSC Napoli præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Serie A, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

SSC Napoli vandt en sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Serie A. De scorede seks mål og lukkede 14 ind. Dette indbragte dem fem point.

Torino vs SSC Napoli – Seneste nyt

Torino kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod SSC Napoli.

Ange N’Guessan, Perr Schuurs, Mergim Vojvoda og Ivan Ilic er alle ude af truppen, som Torino tager imod SSC Napoli med på Stadio Olimpico Grande Torino.

SSC Napoli har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Natan og Mathias Olivera, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stadio Olimpico Grande Torino.

Torino mod SSC Napoli – indbyrdes historik

SSC Napoli har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Torino i Serie A-regi. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Udeholdet SSC Napoli rejser til kampen mod Torino med en rigtig skarp 7-3-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

SSC Napoli scorede i deres seneste 7 opgør mod Torino i Serie A. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem SSC Napoli og Torino.

Torino mod SSC Napoli Spiltips

Torino høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. SSC Napoli sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. SSC Napoli scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. Torino præsterede kampens første scoring i fire af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Torino har et gennemsnit på 0.4 mål i de opgør, har SSC Napoli et snit på 1.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Torinos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som SSC Napoli spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.