Tottenham har brug for medvind mod Arsenal

Der er optræk til endnu et spændende rivalopgør i Premier League, når Arsenal tager imod Tottenham på Emirates Stadium på søndag. Arsenal afsluttede sidste sæson placeret 8 med 61 point. I runde 6 står de overfor Tottenham, der lukkede sidste sæson ned som nummer 7 i Premier League med 62 point.

Som nummer 13 har Arsenal formået at skrabe 6 point sammen for 5 kampe. Med 9 point har Tottenham for 5 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 7 i Premier League.

Ifølge bookmakerne er Arsenal favoritter til sejren. Et væddemål på Tottenham giver dig netop nu 3.20 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 31% chance for at slå Arsenal. Ønsker du at placere dine indsatser på Arsenal, kan de spilles til 2.38 på oddset.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal vs Tottenham.

  • I 6 of 8 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Tottenham har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Tottenham kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Arsenal vs Tottenham

Arsenal drømmer om mere.

The Gunners har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Arsenal har i deres forgange tre kampe noteret sig et 5-0 nederlag mod Manchester City, en 1-0 sejr mod Norwich og senest en 1-0 sejr mod Burnley.

Spurs håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Tottenham igennem de seneste ugers kampe. Spurs har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-0 sejr mod Watford, et 3-0 nederlag mod Crystal Palace og senest et 3-0 nederlag mod Chelsea.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne har placeret oddset for en hjemmesejr på 2.38, men en sejr til det gæstende mandskab betaler 3.20 på oddset.

Arsenal v Tottenham Indbyrdes historik

The Lilywhites trak det korteste strå, da Arsenal vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Spurs noterede sig i den forrige kamp. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod Tottenham, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Arsenal og Tottenham var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Pierre-Emerick Aubameyang. Han er topscorer for The Gunners med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

The Lilywhites krydser til gengæld fingre for, at Heung-Min Son kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.