Tottenham tager førstepladsen

Siden sæsonens allerførste kamp i Premier League blev tabt til Everton, har kun ét hold formået at besejre Tottenham, og dén modstander står Spurs overfor torsdag aften i Europa League i et opgør, som sparkes igang på Tottenham Hotspur Stadium kl. 21.00. Der er voldsomme 8.25 på oddset for en ny sejr til Antwerpen, mens en favoritsejr kaster 1.35 af sig på oddset.

Tottenham kunne have gået ind til kampen her på førstepladsen, hvilket selvsagt havde været et noget dejligere udgangspunkt, men de smed to føringer på de sidste 10 minutter af kampen mod LASK. Derfor skal Tottenham vinde torsdag aften, hvis de også vil vinde gruppen.

Antwerp har gang i en rigtig flot sæson, der foreløbig har kastet en førsteplads af sig i dette gruppespil og de er sikre på videre adgang til knock out-kampene i foråret, inden de ankommer til torsdag. Og hjemme i Belgien har deres deltagelse i gruppespillet ikke gjort skade på placeringen i tabellen.

Det er en ligegyldig kamp i forhold til at gå videre. Dét har begge parter sikret sig. Men som den store taktiker han er, ved José Mourinho godt, hvad det kan betyde ikke at vinde sin gruppe. Det skulle alt andet lige give en vanskeligere modstander i først knock out-runde og derfor vil han gerne have førstepladsen i hus. Og vi tror, han får det.

Flere interessante tips