Kan Arsenal pille Tottenham ned?

For anden søndag i træk skal Tottenham Hotspur ud i London-brag og denne gang mod deres største lokalrival af dem alle. Arsenal kommer på besøg på Tottenham Hotspur Stadium i en kamp, hvor Martin Atkinson har fået fornøjelsen af at passe fløjten. Der kan hentes 2.15 på oddset for en sejr til Spurs, mens gevinst til Arsenal giver 3.35 på oddset.

Tottenhams to seneste kampe sluttede begge uden vinder, men de kunne dårligt have været mere kontrastfyldte. Først en langgaber af 0-0 duel mod Chelsea, fulgt op af en voldsomt dramatisk 3-3 mod LASK i Europa League torsdag aften. Arsenal har heldigvis for dem også Europa League i disse tider, for det er her, de henter deres sejre.

Harry Kane er topscorer i disse såkaldte “North London Derbies”. Den hos Tottenham opfostrede målmager er noteret for 10 kasser, to mere end Adebayor, der har været på tavlen for begge klubber og især huskes for en stærkt kontroversiel fejring af en scoring i ét af disse opgør. Find det selv på YouTube!

Arsenal går ind til duellen med ét point i tre ligakampe og virker helt ved siden af sig selv i øjeblikket, hvor man befinder sig lavere i tabellen, end da Mikel Arteta overtog managerposten. Hvad i alverden skete der? Udviklingen er gået den modsatte vej for Tottenham i den tilsvarende periode, og vi gætter på, at de vil tage samme taktik i anvendelse, som gav point mod Chelsea, hvorfor vi ikke regner med mange kasser.

Leo Vegas har et knald tilbud på kampen – Odds 10.00 på enten Tottenham eller Arsenal som vinder. Du vælger selv hvem du tror på. Ønsker du at gøre brug af dette tilbud skal du blot klikke på grafikken nedenfor eller her

Flere interessante tips