Tottenham jagter oprejsning i nyt London brag mod Arsenal

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Tottenham byder Arsenal op til dans på søndag på Tottenham Hotspur Stadium stadion.

The Lilywhites indtager en plads som nummer 6 i tabellen med 33 point efter 18 kampe. På de 18 runder The Gunners har afviklet, har de indsamlet 35 point og ligger nummer 5 i stillingen.

Motivationen bør være på plads hos The Lilywhites, som kan overhale Arsenal i stillingen den kommende søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Tottenham Hotspur Stadium.

Når det kommer til mål, er Spurs ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 8 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Arsenal rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 5 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Arsenal.

 • Tottenham har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Tottenham i 7 af de seneste 9 kampe
 • Tottenham vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Tottenham scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
 • Arsenal scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Arsenal har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Tottenham har scorede i 19 af de senest 21 hjemmekampe mod Arsenal
 • Tottenham har har ikke tabt i 14 af 16 seneste hjemmekampe mod Arsenal
 • I 11 ud af 13 seneste Tottenham hjemmekampe mod Arsenal var antallet af mål under 3.5
 • I 6 af de seneste 7 kampe Tottenham har spillet mod Arsenal har begge hold scoret
 • I 4 ud af 5 seneste Tottenham hjemmekampe mod Arsenal var antallet af mål under 2.5

Form Tottenham mod Arsenal

Spurs drømmer om mere.

Tottenham har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Chelsea tabte de 2-0, hvorefter de vandt 3-1 over Morecambe. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Chelsea.

Arsenal håber på yderligere point til samlingen.

Bare ét point forhindrer Arsenal i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 1-0 mod Manchester City og Nottingham F. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Liverpool.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Tottenham 40% chance for at tage tre point mod Arsenal. Det svarer til, at man får 2.50 på oddset for sejr til Spurs, mens uafgjort giver 3.30 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Gunners betaler dig pengene 2.88 gange igen på oddset.

Tottenham v Arsenal Indbyrdes historik

Arsenal havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i september 2021 i Premier League. Tottenham går ind til opgøret med en historik mod Arsenal, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Tottenham og Arsenal bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Tottenham og Arsenal hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Tottenham Hotspur Stadium i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Heung-Min Son. Han har vist flaget for The Lilywhites med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Arsenal har til gengæld forhåbninger om, at Emile Smith Rowe kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.