Tottenham mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Tottenham Hotspur Stadium på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Tottenham og gæsterne fra Arsenal.

Arsenal nyder udsigten fra toppen af tabellen med 44 point for 17 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Tottenham ligger placeret som nummer 5 i Premier League med 33 point oven på 18 afviklede kampe.

Tottenham har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

The Gunners rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net syv gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede fem clean sheets.

Tottenham har vundet ti sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Premier League.

Arsenal har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 17 kampe. De kan i stedet fremvise 14 sejre og to uafgjorte. Arsenal har ramt en seriøst god formkurve, der siger 11 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Arsenal.

  • Tottenham scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Tottenham i 11 af de seneste 13 kampe
  • Tottenham scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Tottenham i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
  • Arsenal har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Arsenal scorede i 14 af deres seneste 15 udekampe
  • 10 af Arsenal’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Arsenal’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål
  • Arsenal vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe

Form Tottenham mod Arsenal

Tottenham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Aston Villa. De svarede stærkt igen mod Crystal Palace, som blev slået 0-4, før de sejrede 1-0 over Portsmouth. Tottenham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede 14 og indkasserede 11 mål.

Arsenal virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Brighton, der blev nedlagt 2-4. Herefter spillede de 0-0 mod Newcastle, hvorpå Oxford blev besejret 0-3. Arsenal har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, en draw og nul defeats. De scorede 12 mål og indkasserede tre på deres vej.

Tottenham har opnået otte point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt to kampe med en score på ti mål for og 14 imod. Arsenal scorede 17 mål og lukkede ni ind i deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Premier League. Det indbragte dem seks sejre og 19 point.

Tottenham vs Arsenal – Seneste nyt

Tottenham kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Arsenal.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Arsenal med på Tottenham Hotspur Stadium.

Arsenal ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Tottenham. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Arsenal – indbyrdes historik

Tottenham sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Arsenal. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. På trods af en 3-1 sejr til Arsenal i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Tottenham vandt fem kampe og Arsenal vandt tre opgør.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Tottenham og Arsenal blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Tottenham og Arsenal.

Tottenham mod Arsenal Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Martin Oedegaard været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende søndag, skyldes det, at Arsenal håber, at han kan bygge på mod Tottenham. Sidstnævnte håber til gengæld på Harry Kane til at videreføre den form, som har bragt ham fem mål i hans seneste seks kampe.

Tottenham høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Arsenal sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt en nederlag. Tottenham spillede ikke én eneste af deres foregående 10 Premier League kampe på hjemmebane uafgjort. Arsenal delte point i en af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Tottenham presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens Arsenal presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Tottenhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Arsenal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.