Tottenham sætter sig på sjettepladsen mod Aston Villa

Såvel Tottenham som The Villans ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Med dén tryghed i ryggen kan begge roligt gå efter at forbedre positionen, når de står overfor hinanden den kommende onsdag. Med en placering som nummer 6 i tabellen har The Lilywhites samlet 59 point efter 36 kampe. På 49 point befinder Aston Villa sig rangeret som nummer 11 for lige så mange kampe.

Det er snart nogle runder siden, at Aston Villa senest smagte sejrens sødme i Premier League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra The Lilywhites.

Tottenham drømmer om mere.

Tottenham har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Tottenham en 4-0 sejr mod Sheffield United, herefter fulgte et 3-1 nederlag mod Leeds, mens de i den seneste kamp bankede Wolves i en en 2-0 gevinst.

Tottenham har vist rigtig god form hjemme på det seneste med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende onsdag.

Aston Villa fortsat skidt kørende.

The Villans ankommer til kampen på onsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at The Villans blev udspillet 3-1 af Manchester United, hvorefter de noterede en kedelig 0-0 kamp med Everton mens den seneste kamp resulterede i et 3-2 nederlag mod Crystal Palace.

Det har været et middelmådigt udbytte af 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe for Aston Villa. Der skal sandsynligvis andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende udekamp .

The Lilywhites vs Aston Villa h2h

Tottenham skal udvide sejrsstimen

The Lilywhites vandt 2-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Villa Park i marts 2021 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Spurs plejer at være glade for at møde Aston Villa, og tog sig kærligt af alle tre point 9 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

Stats and facts for Tottenham and Aston Villa.

  • TottenhamTottenham Hotspur har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • TottenhamTottenham Hotspur har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • TottenhamTottenham Hotspur har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • TottenhamI 8 of 10 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Aston VillaAston Villa ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Aston VillaAston Villa har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • Aston VillaI 7 of 9 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston VillaAston Villa har scoret i seneste 8 af 10 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Lilywhites giver 1.50 for en sejr, uafgjort betaler 4.40 retur, mens The Villans giver 6.00 på oddset.