Tottenham mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Tottenham tørner sammen med rivaler Aston Villa i et derby Premier League den kommende søndag på Tottenham Hotspur Stadium.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 12 point og 8 pladser.

Der er blevet scoret flittigt i Tottenhams seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 8 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på søndag.

Tottenham oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Tottenham præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 18 mål, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Aston Villa er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Aston Villa præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Tottenham er noteret for 9 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 4 nederlag i Premier League i denne sæson. Tottenham har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Aston Villa kigger på 5 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 8 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Aston Villa.

  • Tottenham scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • 8 af Aston Villa’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Aston Villa i 12 af de seneste 14 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Aston Villa’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål
  • 5 af Aston Villa’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål

Form Tottenham mod Aston Villa

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Nottingham Forest gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 4-3 over Leeds, inden de senest spillede 2-2 mod Brentford. Tottenham blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Tottenham vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 2 nederlag. De scorede 16 mål og lukkede 10.

Det er alt eller intet for Aston Villa i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-2 nederlag mod Manchester United, hvortil de svarede igen mod Brighton i en 1-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-3 mod Liverpool. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Aston Villa måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Aston Villa kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 4.

Tottenham scorede 23 mål og indkasserede 9 i deres seneste 8 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 22 point og 7 sejre. Tottenham scorede 12 mål og indkasserede selv 17 i deres foregående 9 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 3 sejre og 10 point.

Tottenham vs Aston Villa – Seneste nyt

Tottenham kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Aston Villa.

Djed Spence, Richarlison og Rodrigo Bentancur er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Aston Villa med på Tottenham Hotspur Stadium.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder Tottenham. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er Douglas Luiz i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jacob Ramsey, Emiliano Martinez og Diego Carlos, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Aston Villa – indbyrdes historik

Aston Villa har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Tottenham. I det seneste opgør mellem disse to løb Tottenham med de tre point i en 0-4 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Tottenham har en 8-0-2 historik mod Aston Villa, som de bankede 4-0 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.65.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Tottenham og Aston Villa blev der scoret mindst tre mål. I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Tottenham og Aston Villa fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

Tottenham mod Aston Villa Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Danny Ings, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i de seneste seks kampe i Premier League for Aston Villa. Hans sæsontotal i Premier League siger 5 mål. Med 4 mål i seks kampe for Tottenham i Premier League, er Harry Kane også en spiller, der er værd at holde øje med.

Tottenham vandt beskedne 6 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Aston Villa vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Aston Villa præsterede blot at holde rent bur i 3 af deres seneste 10 udekampe. Tottenham formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe på Tottenham Hotspur Stadium.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Tottenham presterte 2.2 mål i gjennomsnitt, mens Aston Villa presterte 0.9 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Tottenhams seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 8 af de forrige 10 kampe, som Aston Villa spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.