Tottenham mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth står overfor Tottenham den kommende søndag i et Premier League møde på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham er placeret som nummer 5 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 36 point til samlingen. Bournemouth har opnået 25 point, hvilket placerer dem som nummer 12 efter 18 runder.

Tottenham har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med to i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Bournemouth rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Tottenham er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Premier League i denne sæson. Tottenham lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 31 kampe.

Bournemouth har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i Premier League. Bournemouth er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

  • Tottenham scorede i deres seneste 35 kampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 17 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 9 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Tottenham’s seneste 12 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 10 af Bournemouth’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Bournemouth scorede i deres seneste 11 kampe
  • 11 af Bournemouth’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • Bournemouth var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Bournemouth var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form Tottenham mod Bournemouth

I deres seneste tre kampe formåede Tottenham først at banke Nottingham Forrest med 0-2. Herefter nedlagde de også Everton med 2-1, inden stimen stoppede mod Brighton, der vandt en 4-2 sejr. Tottenham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også ti ind.

Bournemouth har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Manchester United nedlagt 0-3, hvorpå Nottingham Forrest blev fejet til side med 2-3. Senest gik formen ud over Fulham, der blev slået med 3-0. Bournemouth præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede 12.

Tottenham scorede 21 mål og indkasserede ni i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 25 point og otte sejre. Bournemouth opnåede nul sejre og to point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 18 ind.

Tottenham vs Bournemouth – Seneste nyt

Tottenham kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Yves Bissouma får en fridag fra Tottenham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Cristian Romero, Rodrigo Bentancur, James Maddison, Micky van de Ven, Manor Solomon, Ivan Perisic, Alfie Whiteman og Ryan Sessegnon er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Bournemouth med på Tottenham Hotspur Stadium.

Bournemouth må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele otte har skavanker af varierende art.

Milos Kerkez, Hamed Traore, Darren Randolph, Lloyd Kelly, Tyler Adams, Emiliano Marcondes, Ryan Fredericks og Tyler Adams bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Bournemouth – indbyrdes historik

Tottenham sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Bournemouth. I det seneste opgør mellem disse to løb Tottenham med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på Tottenham Hotspur Stadium den 26 august 2023. Tottenham har generelt overtaget mod Bournemouth,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.75.

I fire af de tidligere ti kampe mellem Tottenham og Bournemouth scorede begge hold.

Tottenham mod Bournemouth Spiltips

Richarlison har fire mål i seks Premier League kampe for Tottenham, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Bournemouth. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Dominic Solanke, der har banket seks mål ind i Premier League.

Tottenham vandt beskedne syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne nul gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Bournemouth vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Bournemouth præsterede blot at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe. Tottenham formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Tottenham Hotspur Stadium.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Tottenham opererer med et snit på 2.4 mål i disse dueller, mens Bournemouth ligger på 0.9 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fire gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af Tottenhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.