Tottenham mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham har fordel af hjemmebane på Tottenham Hotspur Stadium, når Bournemouth kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Tottenham går ind til runde 31 som nummer 5 i Premier League tabellen med 53 point på kontoen. Med 30 runder bag dem har Bournemouth samlet 30 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Tottenham har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Bournemouth ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Tottenham har vundet 16 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League.

Bournemouth kigger på otte sejre, samt seks uafgjorte såvel som 16 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Bournemouth.

  • 8 af Tottenham’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Tottenham’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Tottenham har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Tottenham’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Tottenham vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth har i tabte 6 af de seneste 8 ude kampe ikke scorede et mål
  • Bournemouth var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Bournemouth tabte 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 16 af de seneste 17 udekampe
  • Bournemouth har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe

Form Tottenham mod Bournemouth

Tottenham ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod Southampton. Herefter var de oppe imod Everton i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Brighton, som blev nedlagt med 2-1. Tottenham har vist potent form på Tottenham Hotspur Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ti mål, mens de tillod fire imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Bournemouth har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Fulham med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Brighton. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Leicester. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Bournemouth to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ni og scorede fire mål.

Tottenham scorede 41 mål og indkasserede 21 i deres seneste 17 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 37 point og 11 sejre. Bournemouth opnåede en sejre og fem point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ni gange i disse kampe, men lukkede også selv 25 ind.

Tottenham vs Bournemouth – Seneste nyt

Tottenham kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Bournemouth.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Bournemouth med på Tottenham Hotspur Stadium.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Adam Smith i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Bournemouth – indbyrdes historik

Tottenham har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Tottenham stod overfor Bournemouth. Det sluttede 2-3 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Tottenham har generelt overtaget mod Bournemouth,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.44.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Tottenham og Bournemouth var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Tottenham mod Bournemouth Spiltips

Med 23 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Harry Kane så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.

Tottenham høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt otte nederlag. Tottenham har set fem af deres seneste 10 kampe i Tottenham Hotspur Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fire Bournemouths seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 2.3 mål, mens Bournemouth snittede 0.6 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Tottenhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.