Brentford på revanchetogt mod Tottenham

Såvel Tottenham som Brentford ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende torsdag. Spurs indtager en plads som nummer 7 i tabellen med 19 point efter 12 kampe. På de 12 runder Brentford har afviklet, har de indsamlet 16 point og ligger nummer 12 i stillingen. De går ind til kampen som store outsidere, men Brentford ved, at de kan overhale Spurs i stillingen i Premier League med en sejr på torsdag. Når det kommer til mål, er Spurs ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. Hvad målscoring angår, er Brentford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 6 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Brentford.

  • I 7 of 9 seneste Tottenham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Tottenham kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Tottenham hjemmebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Brentford har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Brentford har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Brentford kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 6 af 8 kampe.

Form Tottenham mod Brentford

Tottenham drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Brentford, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Everton, før de sejrede 2-1 mod Leeds. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Mura.

Brentford drømmer om mere.

Brentford har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-2 mod Norwich, hvorefter de opnåede 3-3 mod Newcastle. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Everton.

Tottenham v Brentford Indbyrdes historik

Eftersom Brentford er debutant i denne liga, har de aldrig tidligere mødt Spurs i Premier League. Men de har dog tidligere mødt hinanden i andre turneringer.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Tottenham og Brentford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 14. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende torsdag på Tottenham Hotspur Stadium i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Heung-Min Son. Han har vist flaget for The Lilywhites med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Brentford har til gengæld forhåbninger om, at Ivan Toney kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.