Tottenham mod Brighton i Premier League runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Tottenham er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Brighton på lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.50 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham lægger beslag på placeringen som nummer 4 i Premier League med 57 point for deres første 31 kampe. Differencen til Brighton er 20 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 11 i tabellen for 31 kampe.

Brighton går ind til kampen mod Tottenham den kommende lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Tottenham kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 2.8 mål pr. kamp med 28 kasser i alt. De indkasserede også 10 mål, eller gennemsnitligt 1 pr. opgør. De holdt buret rent i 4 af de kampe.

Hvad målscoring angår, er Brighton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Brighton.

Form Tottenham mod Brighton

Tottenham i fantastisk form.

Tottenham er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev West Ham nedlagt 3-1, hvorefter det blev 5-1 mod Newcastle. Senest måtte også Aston Villa bøje sig i et 4-0 nederlag.

Brighton drømmer om at stoppe ringe stime.

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-2 mod Tottenham, hvorefter de opnåede 0-0 mod Norwich. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-2 i opgøret mod Arsenal.

Tottenham v Brighton Indbyrdes historik

Tottenham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i marts 2022 i Premier League. Tottenham møder Brighton med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-2 for deres seneste 9 kampe i Premier League. Af de seneste 9 kampe mellem Tottenham og Brighton kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Tottenham og Brighton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 33. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Tottenham Hotspur Stadium i vente.

Tottenham mod Brighton – Formstærke spillere

Med 17 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Heung-Min Son så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.