Tottenham mod Burnley i Premier League runde 37 – optakt, odds og spilfiduser

Tottenham er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Burnley på søndag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.30 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham er placeret som nummer 5 i tabellen med 65 point efter 36 kampe. Burnley ligger på en placering som nummer 17 i stillingen med 34 point ovenpå deres 36 opgør.

Burnley går ind til kampen mod Tottenham på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Tottenham oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Tottenham præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 8 mål, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Hvad målscoring angår, er Burnley ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Burnley.

 • Der er scoret imod Tottenham i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
 • Tottenham har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Tottenham scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • Tottenham vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
 • Burnley har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Burnley i 10 af de seneste 12 kampe
 • Der er scoret imod Burnley i 8 af de seneste 10 udekampe
 • Burnley scorede i deres seneste 5 kampe
 • Burnley har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • I 11 ud af 13 seneste Tottenham kampe mod Burnley var antallet af mål under 3.5
 • Tottenham har har ikke tabt i 11 af 13 seneste kampe mod Burnley
 • Tottenham har scorede i 13 af de senest 15 kampe mod Burnley
 • Tottenham har har ikke tabt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod Burnley
 • Tottenham har vandt i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Burnley

Form Tottenham mod Burnley

Tottenham bøjer sig ikke

Tottenham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Leicester, der blev nedlagt 3-1. Herefter spillede de 1-1 mod Liverpool, hvorpå Arsenal blev besejret 3-0.

Burnley fortsætter pointhøsten.

I deres seneste tre kampe formåede Burnley først at banke Wolves med 1-0. Herefter nedlagde de også Watford med 1-2, inden stimen stoppede mod Aston Villa, der vandt en 1-3 sejr.

Tottenham kan have op til 5 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Burnley. Cristian Romero, Sergio Reguilon, Matt Doherty, Oliver Skipp og Japhet Tanganga er blandt de 5 spillere, som mangler for Tottenham på søndag. I værste fald må Burnley finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Matej Vydra, James Tarkowski, Jay Rodriguez, Ashley Westwood, Ben Mee og Johann Berg Gudmundsson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Burnley, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham v Burnley Indbyrdes historik

Burnley vandt 1-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Turf Moor i februar 2022 i Premier League. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør på Tottenham Hotspur Stadiumden kommende søndag. Tottenham møder Burnley med en historik imellem klubberne, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Tottenham og Burnley bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 37 fortæller os, hvor Tottenham og Burnley ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Burnley – Formstærke spillere

Med 21 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Heung-Min Son så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.