Tottenham mod Burnley – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Burnley kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Tottenham går ind til runde 37 som nummer 5 i Premier League tabellen med 60 point på kontoen. Med 35 runder bag dem har Burnley samlet 24 point, hvilket giver dem en placering som nummer 19 i stillingen.

Burnley fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Tottenham bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Tottenham har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 20 mål. Det kaster et gennemsnit på to af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

Burnley er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Burnley præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Tottenham har vundet 18 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League. Tottenham tabte deres foregående 4 opgør.

Burnley kigger på fem sejre, samt ni uafgjorte såvel som 22 nederlag i Premier League. Burnley kiksede med at holde buret rent i deres seneste 18 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 13 hjemmekampe i træk Tottenham har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 26 hjemmekampe i Premier League
  • I de seneste 13 Tottenham hjemmekampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • Tottenham scorede i 29 af deres seneste 31 hjemmekampe
  • I 13 af de seneste 15 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Burnley i 39 af de seneste 41 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Burnley i de seneste 19 kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 24 af de seneste 25 udekampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Burnley har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe i Premier League

Form Tottenham mod Burnley

Tottenham har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-3 af Arsenal, før Chelsea satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Liverpool, der satte sig igennem med 4-2. Tottenham gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. Tottenham præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede ni mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Burnley i øjeblikket. Mod Sheffield United satte de sig igennem i en 1-4 sejr, før de spillede 1-1 mod Manchester United. I sidste runde gik de dog ned med 1-4 mod Newcastle. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Burnley har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Burnley kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv ni.

Tottenham tog 38 point fra deres seneste 18 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 12 sejre af sig efter 37 mål scoret og 26 indkasseret. Burnley scorede 17 mål og indkasserede selv 52 i deres foregående 19 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og tre point.

Tottenham vs Burnley – Seneste nyt

Tottenham kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Burnley. Yves Bissouma får en fridag fra Tottenham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Ryan Sessegnon, Manor Solomon og Alfie Whiteman er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Burnley med på Tottenham Hotspur Stadium.

I værste fald må Burnley finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Sander Berge og Maxime Esteve har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Burnley-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor og Luca Koleosho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Burnley – indbyrdes historik

Tottenham har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Burnley. Tottenham ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 5-2 i deres seneste to opgør mod Burnley. Tottenham har generelt overtaget mod Burnley,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.33.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Burnley og Tottenham.

Tottenham mod Burnley Spiltips

På trods af blot to mål i sine seneste seks kampe for Tottenham, har Heung-Min Son været stærkt kørende i denne sæson med 17 mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Burnley, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset på lørdag.

Tottenham vandt syv af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til tre nederlag. Burnley vandt en af deres seneste 10 udekampe, og spillede tre uafgjort, mens det blev til seks nederlag. Tottenham har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Tottenham Hotspur Stadium, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 2.2 mål, mens Burnley snittede 0.6 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Tottenhams forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.