Tuchels Chelsea kan drille formsvage Tottenham

Spurs vil forsøge at konsolidere eller måske endda forbedre positionen i Premier League yderligere, når de tager imod Chelsea den kommende torsdag. Som nummer 6 i stillingen har The Lilywhites indsamlet 33 point efter 20 kampe. For 33 point har Chelsea med samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 7.

Vi er nået til midten af sæsonen, og Spurs har ikke helt formået at levere som forventet. En sejr mod The Blues kan dog være præcis, hvad der skal til for at give hele truppen et løft.

Tottenham drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Tottenham i de seneste runder af Premier League. De har i deres foregående tre kampe sikret sig en 4-1 sejr mod Wycombe i FA Cup, efterfulgt af et 3-1 nederlag mod Liverpool, før de tabte 1-0 til Brighton i den seneste opgave.

De fleste anså Spurs som medalje-kandidater, men bliver resultaterne ikke bedre, må de indstille sig på mindre i denne sæson.

Formen på hjemmebane lader meget tilbage at ønske for Spurs i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på torsdag, skal de finde noget ekstra frem.

Chelsea inde i god stime.

Chelsea vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat i Premier League. Chelsea har i deres foregående tre kampe vundet 3-1 mod Luton i FA Cup, efterfulgt af 0-0 mod Wolves, før de sejrede over Burnley med 2-0 i den seneste opgave.

Chelsea har været utroligt skuffende ude og har sørgelige 2 sejre i de seneste 6 kampe siden december at fremvise. Ikke desto mindre ligner deres kamp den kommende torsdag et opgør, der kan blive både guld eller skrald.

Tottenham vs The Blues h2h

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Tottenham senest mødte Chelsea på Stamford Bridge. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget på dagen, der emmede ud i en 0-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med 5 sejre i 10 kampe i Premier League sætter Chelsea næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder The Lilywhites.

  • Tottenham Hotspur har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Tottenham Hotspur har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Der er scoret imod Tottenham Hotspur i de seneste 4 af 6 kampe.
  • Chelsea har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 5 of 7 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Chelsea har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 4 seneste Chelsea kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Statistics