Tottenham mod Chelsea i Premier League runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Tottenham tager den kommende søndag imod Chelsea i Premier League på Tottenham Hotspur Stadium. Tottenham sluttede sidste sæson som nummer 7 med 62 point. De skal i denne runde 5 af den nye sæson i Premier League op imod Chelsea. Tottenham er placeret som nummer 7 i tabellen med 9 point efter 4 kampe. 

The Blues ligger på en placering som nummer 2 i stillingen med 10 point ovenpå deres 4 opgør. Bookmakerne har The Lilywhites som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Tottenham 27% chance for at banke Chelsea. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Chelsea udbetaler 2.00 i gevinst på oddset for en sejr.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham vs Chelsea.

  • Tottenham har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Tottenham har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • Tottenham har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • Tottenham har scoret i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk.
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Chelsea har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Chelsea kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Tottenham vs Chelsea

The Lilywhites fortsætter pointhøsten.

Tottenham går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Tottenham har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-0 sejr mod Wolves, en 1-0 sejr mod Watford og senest et 3-0 nederlag mod Crystal Palace.

Chelsea inde i god stime.

Chelsea vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Chelsea præsterede en 2-0 sejr mod Arsenal, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Liverpool, inden deres seneste kamp resulterede i en 3-0 sejr mod Aston Villa.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. The Blues er dog stadig bookmakernes favorit og giver 2.00 på oddset for en sejr.

Tottenham v Chelsea Indbyrdes historik

The Blues vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Tottenham Hotspur Stadium i fevereiro 2021 i Premier League. Tottenham møder Chelsea med en historik imellem klubberne, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Tottenham og Chelsea. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Heung-Min Son. Han har vist flaget for Spurs med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Chelsea har til gengæld forhåbninger om, at Romelu Lukaku kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.