Tottenham mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham byder velkommen til Chelsea i Premier League den kommende søndag på Tottenham Hotspur Stadium.

Nøjagtig 11 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Chelsea vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score seks gange i deres seneste ti opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede syv mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.7 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Tottenham er noteret for 13 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson.

Chelsea har indtil videre præsteret otte sejre og syv uafgjorte samt otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Chelsea.

  • Tottenham scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • I de seneste 5 Tottenham hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 9 af Tottenham’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Tottenham’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Tottenham scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • 29 af Chelsea’s seneste 31 kampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Chelsea’s seneste 15 kampe havde under 2.5 mål
  • 16 af Chelsea’s seneste 18 udekampe havde under 3.5 mål
  • Chelsea har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • 5 af Chelsea’s seneste 6 kampe havde under 1.5 mål

Form Tottenham mod Chelsea

Tottenham har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Leicester tabte de 4-1, AC Milan også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Tottenham formåede at vinde 2-0 over West Ham. Tottenham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede otte og indkasserede ni mål.

Chelsea har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod West Ham, hvorefter de mod B. Dortmund tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Southampton, der vandt 0-1. Chelsea formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede ni og scorede fire mål.

Chelsea vandt nul sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede fem mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem fem point.

Tottenham vs Chelsea – Seneste nyt

Tottenham kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Chelsea.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Chelsea med på Tottenham Hotspur Stadium.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele tre har skavanker af varierende art.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Chelsea – indbyrdes historik

Chelsea er ubesejret mod Tottenham i de sidste 8 indbyrdes opgør. Hverken Tottenham eller Chelsea formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.30, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Tottenham43% chance for at banke Chelsea. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod Chelsea udbetaler 3.10 i gevinst på oddset for en sejr. Chelsea synes at have et godt øje til Tottenham, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 3.10 på Chelsea til at vinde igen.

Chelsea scorede i deres seneste 4 opgør mod Tottenham i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Tottenham og Chelsea var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Tottenham mod Chelsea Spiltips

Harry Kane har været stærk for Tottenham i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Chelsea håber, at Kalidou Koulibaly kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Tottenham var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. Chelsea sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led seks nederlag. Chelsea lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Tottenham præsterede fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på Tottenham Hotspur Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Chelsea snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Tottenhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.4 mål i disse kampe.