Tottenham mod Crystal Palace i Premier League runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Tottenham som Crystal Palace ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende søndag.

Med en placering som nummer 7 i stillingen har The Lilywhites samlet 26 point efter 15 kampe. På 20 point befinder The Eagles sig rangeret som nummer 11 for 15 afviklede kampe.

Spurs vil være på udkig efter at udvide hullet til Crystal Palace i stillingen Premier League, når klubberne står overfor hinanden den kommende søndag.

Når det kommer til mål, er The Lilywhites ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Crystal Palace kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Crystal Palace.

  • Tottenham har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 11 af de seneste 13 kampe
  • Crystal Palace scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Tottenham har har ikke tabt i 15 af 17 seneste kampe mod Crystal Palace
  • Tottenham har vandt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Crystal Palace
  • Tottenham har scorede i 15 af de senest 17 kampe mod Crystal Palace
  • I 9 ud af 11 seneste Tottenham kampe mod Crystal Palace var antallet af mål under 3.5
  • Tottenham har ikke scoret imod i 7 af de senest 8 hjemmekampe mod Crystal Palace

Form Tottenham mod Crystal Palace

Tottenham fortsætter pointhøsten.

Tottenham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Norwich, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 2-2 mod Liverpool, hvorpå West Ham blev besejret 2-1.

Crystal Palace håber på frisk start.

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Manchester United gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 3-1 over Everton, inden de senest spillede 2-2 mod Southampton.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Spurs til 1.73 på oddset. Et væddemål på Crystal Palace giver dig netop nu 5.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 20% chance for at slå Tottenham. Ønsker du at placere dine indsatser på Tottenham, kan de spilles til 1.73 på oddset.

Tottenham v Crystal Palace Indbyrdes historik

The Lilywhites tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Crystal Palace noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Tottenham sikrede alle tre point via en sejr på 4-1. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.73, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Tottenham 58% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod Crystal Palace udbetaler 5.00 i gevinst på oddset for en sejr. Tottenham møder Crystal Palace med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem Tottenham og Crystal Palace. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Tottenham og Crystal Palace hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Tottenham Hotspur Stadium i vente.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Heung-Min Son. Han er topscorer for Spurs med 6 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

The Eagles krydser til gengæld fingre for, at Conor Gallagher kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 6 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.