Tottenham mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Tottenham byder Crystal Palace op til dans på lørdag på Tottenham Hotspur Stadium stadion.

Tottenham er placeret som nummer 6 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 54 point til samlingen. Crystal Palace har opnået 40 point, hvilket placerer dem som nummer 11 efter 34 runder.

Der har været seriøst med mål, når Tottenham har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste otte kampe i streg.

Tottenham har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 22 mål. Det er lig med 2.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Crystal Palace præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Tottenham er noteret for 16 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Premier League i denne sæson. Tottenham lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Crystal Palace har indtil videre præsteret ti sejre og ti uafgjorte samt 14 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Crystal Palace.

  • I de seneste 7 kampe i træk Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Tottenham’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 Tottenham hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 3 Tottenham kampe, har summen af mål været over 3.5
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 13 af de seneste 15 udekampe
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 8 af de seneste 10 kampe
  • 5 af Crystal Palace’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål

Form Tottenham mod Crystal Palace

Bare ét point forhindrer Tottenham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 6-1 af Newcastle, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Manchester United. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Liverpool, som satte sig igennem med 4-3. Tottenham er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv 13.

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Everton sluttede 0-0, hvorpå et 2-0 nederlag mod Wolverhampton fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da West Ham blev nedlagt med 4-3. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Crystal Palace to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Tottenham tog 37 point fra deres seneste 18 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 11 sejre af sig efter 43 mål scoret og 24 indkasseret. Tottenham scorede 12 mål og indkasserede selv 28 i deres foregående 18 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og 11 point.

Tottenham vs Crystal Palace – Seneste nyt

Tottenham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Crystal Palace.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Crystal Palace med på Tottenham Hotspur Stadium.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Tottenham. Blandt de fraværende spillere i Crystal Palace-truppen, er Tyrick Mitchell i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

James McArthur og Nathan Ferguson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Crystal Palace har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 15 indbyrdes opgør mod Tottenham. Tottenham ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Crystal Palace. Tottenham har generelt overtaget mod Crystal Palace,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.80.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Tottenham og Crystal Palace blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Tottenham og Crystal Palace.

Tottenham mod Crystal Palace Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Harry Kane viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Tottenham bør bringe ham i spil mod Crystal Palace. Sidstnævnte ankommer med Eberechi Eze, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

Tottenham høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Crystal Palace sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Crystal Palace to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Tottenham præsterede et gennemsnit på 2.1 mål, mens Crystal Palace landede et snit på 0.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen tre gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Tottenhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.