Tottenham mod Eintracht Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem Tottenham og Eintracht på onsdag på Tottenham Hotspur Stadium.

Halvvejs igennem gruppespillet kan Tottenham kigge på 4 opnåede point, hvilket giver en placering som nummer 2 i stillingen. Eintracht befinder sig placeret som nummer 3 på 4 point. Tottenham går ind til deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League med 4 point på kontoen. Det betyder, at de er nødt til at jagte et positivt udfald. En sejr bevarer sandsynligvis chancen for at gå videre, mens en uafgjort muligvis også holder liv i håbet. Et nederlag kan ende med at blive meget dyrt. Eintracht rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med 4 point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på Tottenham Hotspur Stadium, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

Tottenham har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Eintracht kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 0.3 scoringer for deres foregående 1 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 1 garn i takt med, at de måtte finde sig i 3 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-1 mod Arsenal, hvorefter de opnåede 0-0 mod Eintracht. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Brighton. Tottenham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 0 uafgjorte og 3 nederlag. De scorede 13mål, men lukkede også 12 ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Eintracht i øjeblikket. Mod Union Berlin satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Tottenham. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod Bochum. Eintracht kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 0 nederlag. De indkasserede 0 mål og scorede selv 1.

De seneste års indbyrdes historik mellem Tottenham og Eintracht indikerer, at værdi-spillet på oddset meget vel kan vise sig at være, at mindst det ene hold formår at holde rent bur.

Facts og finurligheder for Tottenham v Eintracht.

  • Tottenham vandt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Tottenham scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Tottenham scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Eintracht har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste udekampe
  • Eintracht har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Eintracht vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Eintracht scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • I 3 af de seneste 4 udekampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret

Tottenham vs Eintracht – Seneste nyt

Tottenham kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Eintracht. Emerson Royal behøver ikke klæde om, når Tottenham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Dejan Kulusevski og Lucas Moura er blandt de 2 spillere, som mangler for Tottenham på onsdag.

Eintracht ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium.

Jérome Onguéné rejser ikke med Eintracht til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Tottenham mod Eintracht – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Tottenham senest mødte Eintracht i Champions League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Tottenham67% chance for at banke Eintracht. En pointdeling betaler 4.50 i gevinst på oddset, hvor imod Eintracht udbetaler 6.25 i gevinst på oddset for en sejr. Tottenham vandt 0 af deres foregående 1 kamp mod Eintracht, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.50 i skrivende stund.

Richarlison har været stærk for Tottenham i den senere tid med 0 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Eintracht håber, at Jesper Lindstroem kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Tottenham vandt 8af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 2nederlag. Eintracht vandt 6af deres seneste 10 udekampe, og spillede 2uafgjort, mens det blev til 2nederlag. Tottenham præsterede 4 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Tottenham Hotspur Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Tottenhams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Eintracht spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.