Tottenham mod Everton i Premier League runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Everton på mandag i Premier League. Alt andet end en sejr til Tottenham vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Som nummer 7 har Tottenham formået at skrabe 42 point sammen for 25 kampe. Med 22 point har Everton for 25 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 17 i Premier League.

Everton går ind til kampen mod Tottenham den kommende mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iPremier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Tottenham har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Everton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gang i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Everton.

  • Der er scoret imod Everton i de seneste 12 udekampe
  • Everton har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Everton har spillet, har begge hold scoret
  • Everton tabte 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Everton scorede i 5 af deres seneste 6 udekampe
  • Tottenham har har ikke tabt i 17 af 18 seneste kampe mod Everton
  • Tottenham har scorede i 10 af de senest 12 hjemmekampe mod Everton
  • I 3 ud af 4 seneste Tottenham kampe mod Everton var antallet af mål under 1.5
  • I 4 ud af 5 seneste Tottenham kampe mod Everton var antallet af mål under 2.5
  • Tottenham har har ikke vundet i 5 af 6 seneste kampe mod Everton

Form Tottenham mod Everton

Tottenham drømmer om at stoppe ringe stime.

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Burnley gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 4-0 over Leeds, inden de senest spillede 0-0 mod Middlesbrough.

Everton drømmer om mere.

Everton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Southampton. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Manchester City, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Boreham Wood.

Tottenham v Everton Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Tottenham senest mødte Everton på Goodison Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Tottenham møder Everton med en historik imellem klubberne, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Tottenham og Everton var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Tottenham og Everton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Tottenham Hotspur Stadium.

Flere mål i vente

Hold øje med Heung-Min Son, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe i alle turneringer for Tottenham, mens sæsontotalen læser 10 kasser lige nu.

Jose Salomon Rondon har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Everton, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.