Tottenham mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Tottenhampå lørdag møder Everton. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Hjemmeholdet Tottenham er nummer tre i Premier League stillingen efter 20 point for deres første 9 kampe. Everton følger dem i haserne, 10 point efter for 9 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 12 i tabellen.

Tottenham oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Tottenham præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 10 mål, et gennemsnit på 1 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Tottenham er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 1 nederlag i Premier League i denne sæson. Tottenham var på måltavlen i deres seneste 14 i træk.

Everton kigger på 2 sejre, samt 4 uafgjorte såvel som 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Everton.

  • Tottenham vandt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Tottenham scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Tottenham scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Everton i 25 af de seneste 27 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Everton har spillet, har begge hold scoret
  • Everton har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Everton scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Everton scorede i deres seneste 6 udekampe

Form Tottenham mod Everton

Tottenham ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Eintracht. Herefter var de oppe imod Brighton i en kamp, der sluttede 0-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Eintracht, som blev nedlagt med 3-2. Det er nok for meget at forlange en titel af Tottenham, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Tottenham har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 17 gange, mens de indkasserede 4 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

I deres seneste tre kampe formåede Everton først at banke West Ham med 1-0. Herefter nedlagde de også Southampton med 1-2, inden stimen stoppede mod Manchester United, der vandt en 1-2 sejr. Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 6.

Tottenham scorede 14 mål og indkasserede 4 i deres seneste 5 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 13 point og 4 sejre. Everton opnåede 0 sejre og 0 point i de seneste 2 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 1 gange i disse kampe, men lukkede også selv 3 ind.

Tottenham vs Everton – Seneste nyt

Tottenham kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Everton. Emerson Royal får en fridag fra Tottenham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Japhet Tanganga og Dejan Kulusevski er blandt de 2 spillere, som mangler for Tottenham på lørdag.

I værste fald må Everton finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Everton-truppen, er Anthony Gordon i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Nathan Patterson, Mason Holgate, Ben Godfrey, Yerry Mina og Andros Townsend bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Everton – indbyrdes historik

Tottenham har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 19 indbyrdes opgør mod Everton. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Tottenham stod overfor Everton. Det sluttede 5-0 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Tottenham går til kampen mod Everton med en 5-4-1 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Tottenham og Everton fandt begge vej til netmaskerne 4 gange.

Tottenham mod Everton Spiltips

Anthony Gordon virker til at være i anstændig form for Everton, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Tottenham, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Harry Kane, som stod for 6 mål i hans seneste seks kampe.

Tottenham vandt 9 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 1 nederlag. Everton vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 3 uafgjort, mens det blev til 3 nederlag. Tottenham har set 7 af deres seneste 10 hjemmekampe på Tottenham Hotspur Stadium byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i 5 af kampene. Der var over 2.5 mål i 6 af Evertons seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål 2 gange.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Tottenham presterte 2.4 mål i gjennomsnitt, mens Everton presterte 0.8 mål i snitt. Begge lag skåret 4 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Tottenhams seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.