Tottenham tager kneben sejr

Den første kamp onsdag aften i runde 16 af Premier League fløjtes i gang kl. 19.00 af dommer Peter Bankes. Hjemmeholdet Tottenham Hotspur byder velkommen til Fulham FC Tottenham Hotspur Stadium. Det er en kamp, hvor Spurs skal forsøge at lukke afstanden i tabellen op til førerholdet Liverpool. Hjemmeholdet kaster 1.55 af sig for en sejr på oddset, mens udesejr til Fulham kan spilles til 6.40 på oddset.

Tottenhams form er lidt ujævn i øjeblikket. To sejre i de seneste seks kampe er vidnesbyrd om, at ikke alt swinger hos José Mourinho og co., specielt ikke med tanke på at begge sejre blev hentet i cup-turneringer. I Premier League er man uden sejr i fire kampe siden triumfen mod Arsenal. Det har selvfølgelig kostet på placeringerne i stillingen, hvor Tottenham er rutsjet ud af top fire.

Fulham kan ikke engang prale ad to sejre i seks kampe, men de klager stadig ikke over den nuværende formkurve. De startede sæsonen særdeles dårligt, men har virkelig fået samling på tropperne. Ikke mindst i defensiven er der trænet godt for manager Scott Parker og hans mænd. De har spillet uafgjort i deres seneste fire kampe. Det rykker ikke nødvendigvis så meget i tabellen, men sørger trods alt stadig for håb.

Tottenham har en rigtig god indbyrdes historik mod Fulham. Spurs vandt alle de seneste fem interne kampe. Af de seneste ni dueller var der én sejr til Fulham, men til gengæld otte til Mourinhos mænd. Tottenham vandt også seks af de seneste syv hjemmekampe mod onsdagens gæster. I fem af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen, ligesom otte af de 10 kampe havde over 2.5 mål.

Tottenham har godt og grundigt behov for at reagere på de seneste halvsløje resultater, og de kan næppe tåle pointtab igen her, hvis der fortsat skal næres drømme om Premier League-titlen. En drøm der så småt var krøbet ind for 14 dage siden. Historikken mod Fulham antyder, at The Cottagers ofte ligger godt til Spurs, hvorfor vi går efter en hjemmesejr, men med tanke på hvor godt begge parter har ageret defensivt, går vi efter en kneben hjemmesejr.

Flere interessante tips