Tottenham mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham har fordel af hjemmebane på Tottenham Hotspur Stadium, når Fulham kommer forbi på mandag til et opgør i Premier League.

Tottenham er nummer 1 i tabellen med 20 point efter otte kampe, mens Fulham rangerer som nummer 12 med 11 point efter otte kampe.

Tottenham oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende mandag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Tottenham præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 12 mål, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Fulham er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Fulham præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Tottenham er noteret for seks sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til nul nederlag i Premier League i denne sæson. Tottenham er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Fulham har indtil videre præsteret tre sejre og to uafgjorte samt tre nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Tottenham scorede i deres seneste 25 kampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Tottenham’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Tottenham var i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • 7 af Fulham’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • Fulham har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Fulham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Fulham i 7 af de seneste 9 kampe
  • 4 af Fulham’s seneste 5 kampe havde under 3.5 mål

Form Tottenham mod Fulham

Tottenham ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Arsenal. Herefter var de oppe imod Liverpool i en kamp, der sluttede 2-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Luton, som blev nedlagt med 0-1. Tottenham præsterede fire sejre i deres foregående seks kampe hjemme på Tottenham Hotspur Stadium. De spillede uafgjort en gang og led en nederlag, mens de indkasserede syv og scorede ti mål.

Fulham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Norwich med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Chelsea. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-1 over Sheffield United. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Fulham to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede syv mål.

Tottenham tog 13 point fra deres seneste fem opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet fire sejre af sig efter 12 mål scoret og fem indkasseret. Fulham opnåede nul sejre og en point i de seneste to kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv syv ind.

Tottenham vs Fulham – Seneste nyt

Tottenham kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de på mandag igen skal i kamp. Yves Bissouma får en fridag fra Tottenham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Manor Solomon, Ivan Perisic, Alfie Whiteman, Ryan Sessegnon, Hugo Lloris og Rodrigo Bentancur er blandt de seks spillere, som mangler for Tottenham på mandag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på mandag møder Tottenham. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Adama Traore, Tosin Adarabioyo og Steven-Andreas Benda bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 17 indbyrdes opgør mod Tottenham. Tottenham ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Fulham. Tottenham har generelt overtaget mod Fulham,, og kan fremvise en nydelig 8-1-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.50.

Tottenham scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League. I seks af de tidligere ti kampe mellem Tottenham og Fulham scorede begge hold.

Tottenham mod Fulham Spiltips

Heung-Min Son har været stærk for Tottenham i den senere tid med seks mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Fulham håber, at Willian kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Tottenham var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Fulham sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Tottenham på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Fulhams seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Tottenham presterte 1.8 mål i gjennomsnitt, mens Fulham presterte 0.7 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Tottenhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.