Leeds ligger på lur til en overraskelse mod Spurs

Der spilles fire kampe i Premier League denne lørdag og den første af disse afvikles på Tottenham Hotspur Stadium. Her Tottenham Hotspur tager imod Leeds United, og hjemmeholdet giver 1.79 for en sejr på oddset. Leeds United kan til gengæld spilles til 4.30 på oddset i en kamp, hvor dommer David Coote fløjter kick off kl. 13.30.

Tottenhams form er også lidt ujævn i øjeblikket. Det kom dem næppe på tværs at få en ekstra fridag i det tætte juleprogram. Årets sidste kamp blev aflyst pga. Covid-19. En sejr i de seneste fem kampe er vidnesbyrd om, at ikke alt swinger hos José Mourinho og co. Denne ene sejr blev endda hentet i en cup-turnering. I Premier League er man til gengæld uden sejr i fire kampe. Selvfølgelig har kostet i stillingen, hvor Tottenham er rutsjet ud af top seks.

Formen hos Leeds er lidt sværere at pejle sig ind på. Den ene dag leverer de på overbevisende manér. Den næste synes de at have vanskeligt ved at omsætte deres altid store boldbesiddelse til scoringer. De kommer dog til Tottenham med to sejre i tre og og tre i de seneste fem. Én ting synes dog at ligge fast. De er underholdende at se på og ligger kun tre point efter Spurs.

De har ikke stået overfor hinanden i Premier League siden Leeds United senest befandt sig i den bedste række. Det var helt tilbage i 2004. De har dog stadig mødt hinanden tre gange i mellemtiden. Alle tre gange i FA Cup og med en meget ligelig fordeling af resultaterne. Det blev til én sejr til hver og én uafgjort.

På gode dage kan Leeds hamle op med alle, men stabiliteten har været et mindre problem. Det vil have gjort Tottenham godt med en hviledag, som Leeds ikke har haft glæde af. Leicester, Chelsea, Liverpool og Manchester United har alle besejret Leeds i denne sæson. Det satser vi også på, at Tottenham gør.

Flere interessante tips