Conte jagter første sejr med Tottenham mod Leeds

Tottenham er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Leeds på søndag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.75 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Tottenham Hotspur Stadium. Spurs indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 16 point efter 11 kampe. På de 11 runder Leeds har afviklet, har de indsamlet 11 point og ligger nummer 15 i stillingen. 

Spurs vil være på udkig efter at udvide hullet til Leeds i stillingen Premier League, når klubberne står overfor hinanden på søndag. 

Når det kommer til mål, er Tottenham ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. Hvad målscoring angår, er Leeds ikke det mest elektriske hold lige for tiden. 

De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Leeds.

  • Tottenham ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Tottenham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Tottenham kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Leeds er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leeds har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Leeds kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Tottenham mod Leeds

Tottenham drømmer om at stoppe ringe stime.

Tottenham er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Manchester United gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 3-2 over Vitesse, inden de senest spillede 0-0 mod Everton.

Leeds bøjer sig ikke.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Leeds, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Leeds har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Arsenal gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 1-2 over Norwich, inden de senest spillede 1-1 mod Leicester.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Spurs formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver The Lilywhites 57% chance for at banke Leeds. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Leeds udbetaler 4.20 i gevinst på oddset for en sejr.

Tottenham v Leeds Indbyrdes historik

Tottenham tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Leeds noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor The Lilywhites sikrede alle tre point via en sejr på 3-0. Bookmakerne har Spurs som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Tottenham 57% chance for at banke Leeds. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Leeds udbetaler 4.20 i gevinst på oddset for en sejr. Tottenham går ind til opgøret med en historik mod Leeds, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Tottenham og Leeds bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Heung-Min Son. Han er topscorer for Tottenham med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Leeds krydser til gengæld fingre for, at Raphinha kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.