Tottenham mod Leeds – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Tottenham og Leeds, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Tottenham Hotspur Stadiumden kommende lørdag.

Nøjagtig 11 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Leeds præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Tottenham har vundet 8 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Leeds har indtil videre præsteret 4 sejre og 3 uafgjorte samt 6 nederlag i Premier League. Leeds lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Over/under: Over 2.5 til odds 1.57

Fuldtid: Tottenham sejr til odds 1.65

BTTS: Ja til odds 1.63

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for Tottenham v Leeds.

  • Tottenham scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • I de seneste 5 kampe i træk Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Tottenham har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 20 af de seneste 22 udekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 16 af de seneste 18 kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • Leeds har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Tottenham mod Leeds

Tottenham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-2 sejr over Marseille. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-2 til Liverpool, siden 2-0 mod Nottingham Forest. Tottenham blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Tottenham præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens 0 sluttede uafgjort og det blev til 2 nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede 7 mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Leeds først at banke Liverpool med 1-2. Herefter nedlagde de også Bournemouth med 4-3, inden stimen stoppede mod Wolverhampton, der vandt en 1-0 sejr. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Leeds kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Leeds kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 7.

Tottenham scorede 19 mål og indkasserede 6 i deres seneste 7 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 19 point og 6 sejre. Leeds opnåede 0 sejre og 0 point i de seneste 2 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 0 gange i disse kampe, men lukkede også selv 2 ind.

Tottenham vs Leeds – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Tottenham, når de skal i aktion mod Leeds.

Heung-Min Son og Cristian Romero er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Leeds med på Tottenham Hotspur Stadium.

Leeds ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Tottenham.

Det er navne som Patrick Bamford, Luis Sinisterra, Adam Forshaw og Stuart Dallas, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Leeds – indbyrdes historik

Leeds har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Tottenham. Tottenham ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Leeds. Tottenham har generelt overtaget mod Leeds,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.62.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Tottenham og Leeds blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Tottenham og Leeds fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

Tottenham mod Leeds Spiltips

Det har været en god sæson for Harry Kane, der lige nu står på 11 mål i ligaen og Tottenham håber på skarpretteren igen, når de møder Leeds.

Tottenham høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag i denne serie. Leeds sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 6 nederlag. Tottenham satte 5 sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Leeds vandt 2 af deres seneste 10 kampe.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. Tottenham formåede at score 2 mål i snit, hvorimod Leeds snittede 1 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 6 gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Tottenhams seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som Leeds spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.