Tottenham mod Leicester City i Premier League runde 35 – optakt, odds og spilfiduser

Tottenham er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Leicester City den kommende søndag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.45 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham er placeret som nummer 5 i tabellen med 58 point efter 33 kampe. Leicester City ligger på en placering som nummer 10 i stillingen med 42 point ovenpå deres 33 opgør.

Leicester City går ind til kampen mod Tottenham på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Tottenham har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.5 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 25 garn. De lukkede 7 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Hvad målscoring angår, er Leicester City ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Leicester City.

 • Der er scoret imod Tottenham i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
 • Tottenham har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Tottenham vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Tottenham scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
 • Tottenham scorede i 5 af deres seneste 7 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Leicester i 27 af de seneste 29 udekampe
 • Leicester scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
 • I de seneste 5 udekampe i træk Leicester har spillet, har begge hold scoret
 • I 7 af de seneste 9 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
 • Leicester har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Tottenham har scorede i 20 af de senest 22 kampe mod Leicester
 • Tottenham har scoret imod i 18 af de senest 20 kampe mod Leicester
 • I 8 ud af 10 seneste Tottenham kampe mod Leicester var antallet af mål over 2.5
 • I 20 ud af 21 seneste Tottenham kampe mod Leicester var antallet af mål over 1.5
 • Tottenham har har ikke tabt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Leicester

Form Tottenham mod Leicester City

Tottenham inde i god stime.

De seneste tre kampe har for Tottenham givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Aston Villa med 4-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Brighton. Deres seneste opgør, mod Brentford, indbragte et point i en0-0 kamp.

Leicester City håber på yderligere point til samlingen.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Leicester City på udkig efter en sejr. Mod Everton spillede de 1-1, før de også delte point med Aston Villa i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Roma.

Tottenham vs Leicester City – Seneste nyt Tottenham kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Leicester City. Matt Doherty, Oliver Skipp og Japhet Tanganga er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Leicester City med på Tottenham Hotspur Stadium. Leicester City ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Tottenham. Det er navne som Eldin Jakupovic, Wilfred Ndidi og Ryan Bertrand, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham v Leicester City Indbyrdes historik

Tottenham vandt 3-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på King Power Stadium i januar 2022 i Premier League. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør på Tottenham Hotspur Stadiumpå søndag. Tottenham går ind til opgøret med en historik mod Leicester City, der siger 7-0-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Tottenham og Leicester City. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Tottenham og Leicester City hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 35. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Tottenham Hotspur Stadium i vente.

Tottenham mod Leicester City – Formstærke spillere

Med 17 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Heung-Min Son så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.