Tottenham mod Leicester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Tottenham tager imod Leicester City på Tottenham Hotspur Stadium på lørdag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 13 point og -17 pladser.

Leicester City fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Tottenham bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Tottenham har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 6 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Leicester City rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 19 gange, eller 1.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 1 clean sheets.

Tottenham har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Premier League, men kan i stedet vise 4 sejre og 2 uafgjorte frem. Tottenham er på en imponerende stime af 12 kampe i træk uden nederlag.

Leicester City har indtil videre præsteret 0 sejre og 1 uafgjort samt 5 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Leicester City.

  • Tottenham har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste kampe
  • Tottenham vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • Tottenham har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • I 15 af de seneste 17 udekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leicester i 31 af de seneste 33 udekampe
  • Leicester scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • Leicester scorede i 19 af deres seneste 21 udekampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret

Form Tottenham mod Leicester City

I deres seneste tre kampe formåede Tottenham først at banke Fulham med 2-1. Herefter nedlagde de også Marseille med 2-0, inden stimen stoppede mod Sporting CP, der vandt en 2-0 sejr. Det er nok for meget at forlange en titel af Tottenham, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Tottenham har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 14 gange, mens de indkasserede 3 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Leicester City har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Chelsea, før Manchester United satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brighton, der satte sig igennem med 5-2. Leicester City drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Leicester City kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 16 mål og scorede selv 12.

Tottenham vs Leicester City – Seneste nyt

Tottenham kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Leicester City.

Lucas Moura, Richarlison og Clément Lenglet er blandt de 3 spillere, som mangler for Tottenham på lørdag.

Leicester City ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på lørdag møder Tottenham.

Det er navne som Dennis Praet, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Leicester City – indbyrdes historik

Tottenham har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Leicester City. Tottenham ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-2 og 3-1 i deres seneste to opgør mod Leicester City. Tottenham har generelt overtaget mod Leicester City,, og kan fremvise en nydelig 7-0-3 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.50.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes Premier League opgør mellem Tottenham og Leicester City blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Tottenham og Leicester City. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

James Maddison virker til at være i anstændig form for Leicester City, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Tottenham, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Harry Kane, som stod for 5 mål i hans seneste seks kampe.

Tottenham satte 7 sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Leicester City vandt 3 af deres seneste 10 kampe.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. Tottenham formåede at score 2.5 mål i snit, hvorimod Leicester City snittede 1.6 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 7 gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Tottenhams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 8 af de forrige 10 kampe, som Leicester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.