Kan Liverpool rejse sig mod Tottenham i London

Tottenham tager imod Liverpool torsdag den 28. januar kl. 21:00 på Tottenham Hotspur Stadium. Spurs indtager en 5. plads med 33 point efter 18 kampe. Liverpool har 34 point og er på en 4. plads i tabellen.

The Reds er på udkig efter at åbne et hul i stillingen i Premier League til Tottenham, når de to rivaler skal op imod hinanden på torsdag.

Spurs fortsætter pointhøsten.

Tottenham vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe har Spurs taget en sejr på 2-0 over Brentford, hvorefter de spillede 1-1 mod Fulham for senest at sikre en sikker 3-1 gevinst mod Sheffield United.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Tottenham.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for Tottenham den kommende torsdag.

The Reds håber på frisk start.

Liverpool er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp. De har spillet mange kampe uafgjort på det seneste, hvilket ikke nødvendigvis er dårligt, men heller ikke rykker så meget stillingen. Liverpool gik fra deres seneste tre kampe med 0-0 mod Manchester United, inden de for første gang i fire år tabte hjemme, da Burnley sejrede 1-0 på Anfield. Senest tabte de til Manchester United i FA Cup.

Standarderne er tårnhøje for en klub som Liverpool og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for Liverpool i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende torsdag, skal de finde noget ekstra frem.

Tottenham vs Liverpool h2h

Liverpool vandt 2-1 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Anfield i december 2020 i Premier League. Hvis man havde spillet på begge hold til at score, havde man tjent godt på oddset i deres seneste møder. Begge parter fandt nemlig vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe. Alt i alt har Liverpool haft godt styr på Spurs igennem et par sæsoner med en 6-3-1 fordel i Premier League, inden deres næste møde.

 • Tottenham Hotspur er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
 • Tottenham Hotspur har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
 • I 3 of 5 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • Tottenham Hotspur har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
 • Der er scoret imod Tottenham Hotspur i de seneste 5 af 7 kampe.
 • Liverpool ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
 • I 6 of 8 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • I 5 seneste Liverpool kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
 • I 4 of 6 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 2.5;
 • I 4 seneste Liverpool kampe i træk var antal mål UNDER 2.5;
 • Liverpool $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.

Statistics